Reis-i Cumhur'dan Kritik Afrin Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Operasyonu hakkında, ‘Cinderesi çok kısa bir sürede temizleniyor. Sıra Afrin merkezini kuşatarak orada pusulanan teröristlerin başını ezmeye geldi. Sefer bizden zafer Allah’tan’ dedi.

07.03.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 07.03.2018-09:45) Reis-i Cumhur'dan Kritik Afrin Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında gündeme yönelik şu değerlendirmeleri yaptı:

HAİNLERİ KİMSE HATIRLAMAYACAK

Afrin'de şimdiye kadar 700 kilometrekarenin üzerinde bir alan terör unsurlarından arındırıldı. Döktüğü kanın tek damlası dahil boşa olmayan bizim askerimizin yattığı toprak da tuttuğu bayrak da hamdolsun bellidir. Ruhunu ve bedenini kirli pazarlıkların aracı durumuna getirmiş, kime hizmet ettiği belli olmadan, geberip ölen teröristleri kimse hatırlamayacak.

CİNDERESİ DE TEMİZLENECEK

Kritik direnç noktalarından olan Cinderesi'ne ilişkin baskı ciddi şekilde yükselti. Hem havadan hem karadan Cinderesi'ndeki teröristlere aman verilmiyor. Kısa sürede burası da arınacak ve böylece Afrin şehir merkezinin kuşatması önündeki en büyük engellerden birisi de aşılacak. Sıra Afrin şehir merkezinin kuşatılarak orada bulunan teröristlerin başlarının ezilmesine geliyor. Harekatın bundan sonraki bölümünün daha hızlı şekilde ilerleyeceğine inanıyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal