Refüjden Uçan Minibüs, Servis Aracına Ok Gibi Saplandı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bir minibüs refüjden uçarak karşı yönden gelen servise çarptı. Uçarak gelen minibüs adeta bir ok gibi saplandı. Servisin boş olması muhtemel bir faciayı önledi.

11.04.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-14:25) Refüjden Uçan Minibüs, Servis Aracına Ok Gibi Saplandı

İstanbul Ataşehir'de kontrolden çıkan bir minibüs refüjü aşarak karşı taraftan gelen servis aracına feci biçimde çarptı. Minibüsün, servis aracına adeta ok gibi saplandığı kazada minibüs sürücüsü yaralandı. Servis aracında kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önlerken kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi üstünde saat 10.30 sularında seyir halinde olan minibüs sürücüsü tespit edilemeyen bir neden direksiyon hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan minibüs refüjden uçarak karşı taraftan gelen Adem Yüksel'in kullandığı servis aracına çarptı. Servis aracının ortasına adeta ok gibi giren minibüs, araçta asılı kaldı. O sırada servis aracının boş olması muhtemel bir facianın önüne geçti. Etraftaki görgü tanıkları polise ve sağlık birimlerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık birimleri, yaralanan minibüs sürücüsünü ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan çekildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal