ReddCoin coin nedir? RDD coin projesi ve yol haritası

Son zamanlarda gözde kripto paralar arasında yer almış olan Reddcoin, İnternet üzerinden araştırılmaya başlanan en çok kriptolar arasında yer aldı. Yaklaşık olarak @0 artış göstererek 0,022$ yükselen, ReddCoin coin nedir, projesi ve yol haritası nasıldır? İşte merak edilerek araştırılan konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:33) ReddCoin coin nedir? RDD coin projesi ve yol haritası

Son zamanlarda gözde kripto paralar arasında yer almış olan Reddcoin, İnternet üzerinden araştırılmaya başlanan en çok kriptolar arasında yer aldı. Yaklaşık olarak %400 artış göstererek 0,022$ yükselen, ReddCoin coin nedir, projesi ve yol haritası nasıl ilerleyeceği merak edilen konular arasında gündemde yer almaya devam etmektedir.

red coin

ReddCoin coin nedir, projesi ve yol haritası nasıldır?

Son günlerin en çok gözdesi olarak yer almış olan, ReddCoin en çok merak edilenler arasında yer almaya devam ederken, bizde sizler için kısaca bu konuda bilgi vermek istedik. Kripto para birimlerinden birisi olan, Reddcoin, 3 gün önce yaklaşık 0,005$ seviyelerinde işlem görüyorken, birden %400 artış göstererek 0,022$'a kadar yükseldi. Herkesin merak etmiş olduğu Reddcoin, aslında Facebook, Twitter, Youtube ve Twitch gibi sosyal platform uygulamalarında kullanılmak için kurulmuş olan merkezi sistemi olmayan kripto para türü olarak bilinmektedir. Amacı ise bu platformlarda para alımlarında hızlılık kazandırmak ve daha etkili hale getirmektir. 

Facebook'da beğendiğiniz bir paylaşımla %0 işlem ücreti ile, paylaşım yapan şanslı kişiye Reddcoin ile para verebilirsiniz. Bu sayede, insanların bu platformlar üzerinde daha fazla kaliteli içerik çekmelerine heveslendirmiş olur.

Gelecek projesi nasıl olur diye bakacak olursak, İnternet üzerinde uygulamalara yönelik kripto oara olarak geçtiğinden dolayı, Reddcoin,  Facebook, Twitter ve YouTube gibi milyarları geçik kullanıcıları olan platformlarda başarılı olmayı yakalarsa eğer, kripto para listesinde ilk 10 içerisinde yer alacağa benziyor.

Reddcoin nasıl alınır?

Reddcoin’i Bittrex, Cryptopia ve YoBit gibi borsalar üzerinden kolayca alabilirsiniz. Bu coinin hacminin %90'ı geçik Bittrex'e dönüşmektedir. Bu sebeple Bittrex üzerinden alım yada satım yapmanız daha uygun olacağa benzyor. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal