Red Velvet grup üyeleri kimlerdir? Red Velvet grup üyelerinin isimleri

Red Velvet grup üyeleri kimler? Red Velvet ne demek? Müzik severlerin merak ettiği grup üyelerinin yaşları ve kızların isimleri hakkında yorumlar haberimizde yer almaktadır.

22.03.2022-20:13 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-20:13) Red Velvet grup üyeleri kimlerdir? Red Velvet grup üyelerinin isimleri

Red Velvet grubu 2014 yılında S.M. Entertainment tarafından kurulmuştur 5 kişiden oluşan bu grup Güney Koreli kız grubundan oluşmaktadır. Bu grup sadece Kore de değil aynı zamanda denizaşırı hayranları sayesinde yükselişe geçti. Red Velvet ne anlama gelmektedir? Velvet in grup üyelerinin isimleri, üyeler hakkında merak edilenleri müzik severler araştırmaya başladı. 

Red Velvet, 2014 yılındaki başlangıç şarkıları '' Happiness'' teaser videosunu yayınladı. Aynı gün Music Bank'te sahne aldılar. Bir süre sahnelerden uzak kalan grup, SM Entertainment tarafından Red Velvet'in 7 Eylül 2016 yılında Russian Roulette ile geri dönüş yaptılar. 31 Ocak 2017 tarihinde 6 parçadan oluşan Rookie albümü ile sahnelere geri döndüler.

Red Velvet ne anlama gelmektedir?

Grup adı iki farklı anlama gelmektedir. 

Red, canlı ve cesur anlamı taşırken Velvet feminen ve zarif anlamı taşır. Irene, Seulgi, Joy, Wendy, Yeri' den oluşan ünlü kız grubudur.

Red Velvet Grup üyelerinin isimleri ve hakkında bilinmesi gerekenler 

Irene : 

Gerçek adı Bae Ju Huyn' dur. 1991 yılında  doğmuştur. Lider, görsel, ana rapçi, lider dansçı ve vokalist pozisyonları arasında yer almaktadır. 1.60 cm boyunda 44 kilo olan Irene koç burcudur. Utangaç ama arkadaş canlısı olan Irene hafızasının kötü olduğunu belirtmiştir.

Red Velvet grup üyeleri

Seulgi :

Gerçek adı Kang Seul Gi' dir. 1994 yılında doğmuştur. Merkez, ana dansçı ve lider vokal pozisyonları arasında yer almaktadır. 1.64 cm boyunda 42 kilo olan Seulgi kova burcudur. Sakin yapılı biri olarak tanınmaktadır. 

Red Velvet grup üyeleri

Joy :

Gerçek adı Park Soo Young' tur. 1996 yılında doğmuştur. Lider vokal ve lider rapçi pozisyonları arasında yer almaktadır. 1.68 cm boyund 43 kilo olan Joy başak burcudur. Rahat kıyafetler giymeyi sevdiği için elbise yerine hırka giymeyi tercih ediyor. Boş vakitlerinde köpek eğitim videoları izleyen Joy' un hiç evcil hayvanı yoktur. Çok çalışkan, kurallara göre yaşayan ve gelecekten belklentisini net bir şekilde söyleyen yapıya sahiptir. 

Red Velvet grup üyeleri

Wendy :

Gerçek adı Song Seung Wan dır. 1994 yılında doğmuştur. Ana vokal pozisyonları arasında yer almaktadır. 1.60 cm boyunda 40 kilo olan Wendy balık burcudur. Küçükken youtube videosu çekerdi. Korece, İspanyolca, Fransızca ve İngilizce olmak üzere 4 dil konuşabilmektedir.

Red Velvet grup üyeleri

Yeri : 

Gerçek adı Kim Ye Rim dir. Grubun en küçük üyesi olan Yeri 1999 yılında doğmuştur. Doğum yeri Seul GüneyKore'dir. Lider dansçı, lider rapçi, vokalist ve maknae pozisyonları arasında yer almaktadır. 1.60 cm boyunda 48 kilo olan Yeri balık burcudur. Pembe en sevdiği renktir, bu yüzden Hello Kitty' de sever. Tüm Red Velvet üyeleri Yeri'nin aralarında en dağınık kişi olduğuyla hemfikir içersindedir.

Red Velvet grup üyeleri

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal