Recep İvedik 7 Disney'de ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi belli mi?

Oldukça beğenilen yapımlardan bir tanesi olan Recep İvedik film serisi yeni filmi ile ekranlarda olacak. Şahan Gökbakar'ın en çok izlenen yapımı Recep İvedik 7’den ilk paylaşımlar geldi. Disney Plus’ta yayınlanacak olan yeni filmin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

18.06.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-09:34) Recep İvedik 7 Disney'de ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi belli mi?

Sinema sektöründe en çok izlenen yapımlardan biri olan Recep İvedik, 7 film ile Disney Plus’ta yer alacak. Yeni yayın hayatına başlayan platformda yeni yapımlar yer alırken en çok beklenen yapım ise Recep İvedik oldu. Gökbakar’dan gelen açıklamada çekimlerin yarılandığı ve sonbahar gibi Disney Plus’ta yayınlanacağı söylendi. Çekimlerden ilk görüntülerde geldi. İzleyiciler ne zaman çıkacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak?

Çekimlerine başlanan Recep İvedik 7’nin set görüntüleri basında yer aldı. Merakla beklenen filmin ne zaman yayınlanacağı araştırmaları devam ederken konu hakkında bir açıklama yer almıyor. Filmin 2023’te yayınlanması bekleniyor.

Recep İvedik 7

Recep İvedik7 Disney Plus’ta ne zaman başlayacak?

Disney Plus platformu yayın hayatına başlayalı sadece birkaç gün oldu. Platformda yayınlanması beklenen bir çok filmde merak konusu olmaya devem ediyor. Sabırsızlıkla yayınlanması beklenen yapımlar hakkında araştırmalar yapılırken Recep İvedik 7 filminin ne zaman yayınlanacağı da oldukça merak edilmektedir. Dizinin sonbaharda platformda olacağını ifade eden Şahan Gökbakar izleyicilerinde merakını giderdi.

Recep İvedik 7 konusu nedir?

Sinemalarda yayınlanmasıyla rekora imza atan Recep İvedik filminin 7.si ekrana gelecek. Şehir hayatı ve ekonomik koşullar nedeniyle yorulan Recep İvedik, yakın arkadaşını da yanına alır ve babaannesinin miras bıraktığı köy evine gider. Köyde yaşamaya başlayan İvedik aldığı bir haberle köye ve ormana zarar verecek bir proje olduğunu duyar. Köylülerde birlikte projenin durdurulması için uğraşan İvedik, izleyenlere komik ve heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Recep İvedik 7 İlk Kareler

Sonbahar’da yayında

Instagram hesabı üzerinden paylaşımlar yapan Şahan Gökbakar, dizinin çekimlerinden fotoğrafları takipçileri ile paylaştık. Paylaşımında "Setten sizin için seçtik. Çekimleri yarıladık. Kısmetse sonbahar aylarında sadece Disney Plus'ta. Recep İvedik 7 ile buluşacağız"ifadelerine yer verdi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal