Real Madrid'de Luka Modric ve Marcelo Koronavirüse Yakalandı!

Real Madrid'de takımın yıldız futbolcuları Luka Modric ve Marcelo'nun koronavirüse yakalandığı duyuruldu.

15.12.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-17:34) Real Madrid'de Luka Modric ve Marcelo Koronavirüse Yakalandı!

İspanyol devi Real Madrid'de takımın yıldız oyuncuları Luka Modric ve Marcelo'nun koronavirüse yakalandığı açıklandı.
İspanyol devlerinden Real Madrid'de kritik gelişmeler yaşanıyor. La Liga takımlarından Real Madrid'in formasını terleten yıldız futbolculardan Luka Modric ve Marcelona'nın tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalandığı duyuruldu.

REAL MADRİD'DEN AÇIKLAMA GELDİ

La Liga takımlarından Real Madrid'in formasını terleten yıldız futbolculardan Luka Modric ve Marcelo'nun yeni tip koronavirüse yakalandığı aktarıldı. Takımdan yapılan açıklama doğrultusunda Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan iki futbolcunun karantinaya alındığı aktarılırken, futbolcuların sağlık durumuna ilişkin net bilgi verilmedi.
Hırvat yıldız Luka Modrid ile Brezilyalı futbolcu Marcelo'nun devre arasndan önce takımlarının Cadiz ve Athletich Bilbao ile yapacakları lig maçında forma terletmesinin zor olduğu aktarılıyor. 36 yaşındaki Hırvat yıldız Luka Modric, Real Madrid'de bu sezon tüm kulvarlarda 18 karşılaşmada görev alırken, yaşadığı sakatlıklar ve form durumundaki sallantılar dolayısıyla Brezilyalı yıldız Marcelo sadece 5 karşılaşmada 140 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Futbolculardan gelen haberler başta Real Madrid takımı olmak üzere Real Madrid taraftarlarını sarstı.

REAL MADRİDLİ YILDIZ FUTBOLCULARDAN GELEN HABER GÜNDEM OLDU

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric ve Brezilyalı yıldız Marcelo ile ilgili gelen haberler gerek İspanyol futbolunda gerek dünya futbolunda büyük gündem haline geldi. İki yıldız futbolcudan gelen haber futbol dünyasını sarsarken, yıdız isimlerin sağlık durumları büyük bir merakla takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal