Real Madrid maçında Türkiye’ye büyük saygısızlık: Küfürler havada uçuştu

La Liga’da dün oynanan Osasuna Real Madrid maçının öncesinde Türkiye ve Suriye’deki depremler için yapılan saygı duruşu sırasında skandal hareket tepki çekti. Saygı duruşu esnasında bir Osasuna taraftarının Vinicius Junior’a küfür etmesi sebebiyle stadyumdan atıldığı öğrenildi.

20.02.2023-10:29 - (Son Güncelleme: 20.02.2023-17:20) Real Madrid maçında Türkiye’ye büyük saygısızlık: Küfürler havada uçuştu

Ezeli rakibi Barcelona’nın gerisinde kalmak istemeyen Real Madrid, dün akşam Osasuna deplasmanına çıktı. Maçı 2-0 galip tamamlayan eflatun beyazlıların mücadelesinin başında yaşanan olay büyük tepki çekti. Türkiye ve Suriye’deki depremler için yapılan saygı duruşu sırasında bir Osasuna taraftarının Vinicius Junior’a küfür etmesi sebebiyle stadyumdan atıldığı öğrenildi. 

Saygı duruşu sırasında büyük rezalet

Maçın hemen öncesinde Türkiye’deki deprem felaketi sebebiyle saygı duruşunda bulunulurken, bir Osasuna taraftarı Real Madrid futbolcusu Vinicius Junior’a küfürler sarf etti. Tüm stadyum sessizlik içerisindeyken yaşanan bu görüntü Osasuna tribünleri başta olmak üzere dünyadan büyük tepki gördü.

Osasuna Real Madrid

Bu olayın ardından stadyumdan atılan taraftar hakkında soruşturma başlatıldı. Ömür boyu stadyumlara giriş yasağı alması beklenen taraftara ayrıca ağır bir para cezası da verilecek.

Türkiye’ye saygısızlıktı

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti maçın ardından bu olay hakkında konuşarak, "Bu yapılan çirkinlik bize değil Türkiye'ye yapılmış bir saygısızlıktı" dedi.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal