Real Madrid Arda Güler için harekete geçti: Ancelotti özel olarak istedi

Dünya devi Real Madrid, Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Arda Güler’i transfer etmek isteyen takımlar arasına katıldı. İşte detaylar...

23.06.2023-11:05 - (Son Güncelleme: 23.06.2023-17:25)

Fenerbahçe’de transfer gündeminin ilk sırasında Arda Güler yer alıyor. 18 yaşındaki genç yıldız adayının geleceği hakkındaki belirsizlik sürerken, İspanyol basınından dikkat çeken bir iddia geldi. 

İspanyol Marca gazetesi, sayısız takımın nabız yokladığı Arda Güler için son talibin Real Madrid olduğunu iddia etti.

Ancelotti özel olarak istedi

Marca’nın haberine göre Real Madrid, Arda Güler’i transfer etmesi durumunda oyuncunun kendini geliştirmesi için ikinci ligde yer alan pilot takıma gönderecek. 

Arda Güler

Eflatun beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin gençleştirme operasyonunun bir parçası olarak Arda Güler’i de takımda görmek istediğini yönetime ilettiği kaydedildi. 

Öte yandan İspanyol AS gazetesinin de Ancelotti'nin ekibinin, Arda Güler'in durumunu yakından takip ettiğini yazarken 18 yaşındaki futbolcu için "Türk Messi" benzetmesini yaptı.

Real Madrid dışında PSG, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Liverpool, Milan, Ajax ve Benfica da Arda Güler’i transfer etmek istiyor. Öte yandan Fenerbahçe 18 yaşındaki yıldızın takımda kalması için şartları zorluyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal