Rasim Kaan Aytoğu'nun eşi hastanede mi, rahatsızlandı mı? Hamdiye Esin Aytoğu kimdir

Gazeteci Cem Küçük'ün Sedat Peker’in elinde hiç birşey olmadığı ve blöf yaptığı iddiaları üzerine AKP’li milletvekili adayı İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu’na ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Bu görüntüler gündeme bomba gibi düşerken Rasim Kaan Aytoğu'nun eşinin rahatsızlanarak hastaneye kaldırdığı öne sürüldü. Peki, Rasim Kaan Aytoğu'nun eşi hastanede mi, rahatsızlandı mı? Hamdiye Esin Aytoğu kimdi? İşte, Aytuğu cephesinden son gelişmeler...

28.06.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-11:55) Rasim Kaan Aytoğu'nun eşi hastanede mi, rahatsızlandı mı? Hamdiye Esin Aytoğu kimdir

Siyaset dünyası ile uğraşan ve kişilerin sürekli ifşa videolarını yayınlayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Gazeteci Cem Küçük'ün kendisini hedef alması üzerine olay bir paylaşım yaptı. Cem Küçük'ün elinde hiç birşey olmadığını ve blöf yaptığını söylemesinin hemen ardından İhlas Holding CEO'su AKP'li İzmir milletvekili adayı Rasim Kaan Aytoğu'na ait olduğu iddia edilen grup seks görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Sedat Peker, gündeme bomba gibi düştü.

Bu videonun hemen ardından sosyal medya kullanıcıları olaya ilişkin çok fazla yorumlar yaparken seks videosunda olduğu iddia edilen Rasim Kaan Aytoğu'nun eşinin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

Rasim Kaan Aytoğu

Rasim Kaan Aytoğu'nun eşi hastanede mi, rahatsızlandı mı?

Bir Twitter kullanıcısının iddiasına göre Rasim Kaan Aytoğu ile ailesinin İtalya'da oldukları ve söz konusu haberin çıkmasının hemen ardından Aytoğu'nun eşi Hamdiye Esin Aytoğu'nun hastaneye kaldırıldı. Olayın gerçekte olup olmadığı konusunda henüz net bir açıklama yapılmazken Hamdiye Esin Aytoğu'nun kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Hamdiye Esin Aytoğu

Hamdiye Esin Aytoğu kimdir?

AKP İzmir milletvekili adayı, İhlas Holding CEO’su Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu’nun eşi Hamdiye Esin Aytoğu'nun İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu biliniyor.

Hamdiye Esin Aytoğu'nun hakkında henüz detaylı bir bilgiye ulşaımazken Rasim Kaan Aytoğu ile uzun bir süredir evli olan Hamdiye Esin Aytoğu'nun bu evliliğinden Çağtay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu bulunuyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal