Rapçi Beta neden öldü, intihar mı, cinayet mi? Berk Bayındır merak edilen hayatı ve kariyeri…

Türkçe rap camiasının sevilen sanatçılarından olan ‘Beta’ sahne adını kullanan Berk Bayındır, dün hayatını kaybetti. Sosyal medyada acı haberini yakın arkadaşı sevenlerine duyurdu. Ünlü Rapçi neden öldü? Tüm sevenlerinin İnternet üzerinden yapmış olduğu araştırmaların detayları sayfamızda yer almaktadır.

27.04.2022-02:17 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:20) Rapçi Beta neden öldü, intihar mı, cinayet mi? Berk Bayındır merak edilen hayatı ve kariyeri…

Türkçe rap camiasının sevilen sanatçılarından olan ‘Beta’ sahne adını kullanan Berk Bayındır, dün hayatını kaybetti. Sosyal medyada acı haberini yakın arkadaşı,seven takipçilerine duyurdu. Bu ölüm haberinden sonra İnternet üzerinden ölüm nedenini araştırmaya başlayan takipçileri, ünlü Rap'çiyi gündeme taşımış oldular. 

beta

Rapçi Beta neden öldü, intihar mı, cinayet mi? 

Berk Bayındır 9 eylül 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Başak burcu olan Rap'çi , müziğe küçük yaşlarda başlamıştır. Beta lakabıyla, 2004 senesinde ilk albümünü piyasaya sürmüş, 2006 senesinde ise Batuğ ile beraber Antisistem adlı grupta yer almıştır. Bir ara tiyatro eğitimi alan Berk Bayındır, Paramparça dizisinde rol alıp oynamıştır. Geçtiğimiz senelerde ise piyasada var olan ve çok sevilen Susamam adlı projede bulunmuştur. 

Rapçi beta

Namı değer Beta, dün gece 8.kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir. Öldüğünü öğrenen yakın arkadaşı Server Uraz, sosyal medyada takipçilerine ve sevenlerine acı haberi duyurmuştur. Acı haberi alan sevenleri, ünlü Rap'çinin sosyal medyada son paylaştığı fotoğrafının altına üzüntülerini yazmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal