Ramazan ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı, ayın kaçında bitiyor?

Ramazan ayının gelmesinin ardından vatandaşlar orucun kaçıncı günü olduğunu araştırmaya başladı. Pandemi nedeniyle 2 yıldır camilerin kapalı olmasının ardından bu sene ibadet dolu vakitler geçirilmektedir. Kalabalık sofralara kavuşulmasının ardından Ramazan'ın bitmesine geri sayım başladı. Ramazan ne zaman bitiyor? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için detaylara yer verdik

13.04.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-17:08) Ramazan ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı, ayın kaçında bitiyor?

11 ayın sultanı Ramazan'ın gelmesinin ardından 2022 Ramazan imsakiyesi takip edilmeye başlandı. Teravih namazlarının devamlılığı sürerken bugün orucunun kaçıncı günü? Ramazan ne zaman bitiyor? soruları da sıklık kazandı. 2022 Ramazan'ın ne zaman bittiği ve bayramın hangi güne denk geldiği haberimizde yer almaktadır

Ramazan ne zaman bitiyor?

2 Nisan 2022 Cumartesi günü başlayan Ramazan 1 Mayıs 2022 Pazar günü son bulacaktır. Orucun son günün ardından Ramazan bayramını karşılıyoruz. Ramazan son günü aynı zamanda bayram arifesi olarak da bilinmektedir.

Ramazan ne zaman bitiyor?

Bugün orucun kaçıncı günü?

Toplamda 30 gün süren Ramazan ayında orucun kaçıncı günü, Ramazan ne zaman bitiyor soruları merak konusu oldu. 13 Nisan 2022 günü Ramazan'ın 12.günü son bulacaktır. 15 Nisan Cuma günü ise Ramazan ayının ortası olacaktır.

Ramazan bayramı ne zaman?

Ramazan Bayramı Arifesi: 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı 1. Gün: 2 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün: 3 Mayıs Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün: 4 Mayıs Çarşamba

Ramazan ne zaman bitiyor?

Ramazan bayramı tatili kaç gün?

Ramazan bayramının ilk günü Pazartesi'ne denk gelmektedir. Bir önceki hafta Cumartesi ve Pazar günü tatil olacağı için toplam 5 gün tatil yapılması bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal