Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı? 2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan ayı henüz başlamamasına rağmen vatandaşlar Ramazan Bayramı tatili konusunda araştırmalarını hızlandırdı. 3 gün sürmesi beklenen bayram tatilinin hafta sonları da dahil edilmesiyle beraber 9 gün olacağı gündeme getirildi. Peki Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı? 2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte detaylar…

07.03.2024-16:23 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-16:23)

Ramazan Bayramı, Ramazan ayının son günü sonrasında idrak edilecek. Ailelerinden uzakta olan vatandaşlar, bayram tatilinin Ne Zaman başlayacağını araştırarak buna göre plan yapıyor. Dini olarak önemli bir zaman olan Ramazan Bayramı aynı zamanda resmi tatil olduğu için Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyor. Peki Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı? 2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı ne zaman?

Ramazan Bayramı 2024 yılında 10 Nisan-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı arefesi ise 9 Nisan’da idrak edilecek.

Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı? 2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı tatili uzayacak mı?

Ramazan Bayramı'na özel tatil planları şekilleniyor. 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma resmi tatiller arasında yer alırken, tatil havası hafta sonuna da taşacak; 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatil olacak.

Ramazan Bayramı'nın öncesindeki son iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile arife günü olan 9 Nisan Salı için idari izin uygulanması düşünülüyor. Bu durumda, birçok çalışan 6 Nisan Cumartesi gününden başlayarak tam 9 günlük bayram tatilinin keyfini çıkarabilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal