Ramazan Bayramı öncesi otogarlarda yoğunluk sürüyor: Biletlerin yüzde 80'i satıldı!

15 Temmuz Şehitler Otogarında Ramazan Bayramı’ndan önce büyük bir yoğunluğa sahne oluyor. Biletlerin büyük bölümü satılırken, birçok firma ise ek sefer çıkaracaklarını söyledi.

28.04.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-15:03)

Ramazan Bayramı’na az bir süre kala 15 Temmuz Şehitler Otogarı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bayramda şehir dışında olmayı arzulayan vatandaşlar, bilet alabilmek için otobüs otogarlarına akın ederek yoğunluğu beraberinde getirdiler. 

Ek seferler çıkarttık onlarda da yoğunluk var

Daha bayram gelmeden yoğunluğun yaşandığına vurgu yapan otobüs şoförü Cengiz Daşkın, “İnsanlar pandemiden kaynaklı baya sıkılmıştı bu da yoğunluk oluşturuyor. Şu an doluluk oranı yüzde 80-90 oranında. İnşallah kazasız bir bayram geçiririz. Ek seferler çıkarttık onlarda da yoğunluk var. Vatandaşlar son dakikada olsa bilet bulacaklar. Vatandaşlardan ricamız yetkili firmalarından bilet almalarını istiyoruz. Biz ege bölgesine çalışıyoruz. Bursa 150 TL, en uzun mesafe bodrum oda 450-500 TL. Akaryakıt fiyatları düşerse fiyatlarda düşecektir. Yapılan zamlar uygulandı bilet fiyatları bu şekilde devam eder” dedi.

Ramazan Bayramı öncesi otogarlarda yoğunluk sürüyor: Biletlerin yüzde 80'i satıldı!

Vatandaşlar son dakikaya kalırsa bilet bulamayabilirler

Bayram adına bütün hazırlıklarını tamamladıklarını aktaran otobüs şoförü Erdal Uygun, “Yoğunluk başladı. Biletler tükenmek üzere. Vatandaşlar son dakikaya kalırsa bilet bulamayabilirler. Ek sefer 4-5 tane çıkaracağız. Manisa'ya otobüs çıkartıyoruz fiyat ise 220 TL. Bilet fiyatları böyle devam eder.” İfadelerini kullandı.

Ek sefer çıkaracağız gelen yolcu mağdur kalmayacak

Doğu ve Karadeniz bölgesinin özellikle kalabalık olduğunun altını çizen otobüs şoförü Taner Bal, “Trakya bölgesi diğer bölgelere nazaran biraz daha boş. Bilet fiyatları Doğu ve Karadeniz bölgesinde 500 TL'den aşağı değil. Ek sefer çıkaracağız gelen yolcu mağdur kalmayacak. Fiyatlar son dakikada olsa değişmez.” şeklinde konuştu.

Hem tatil hem de akraba ziyaretine gidiyoruz

Bayram ziyareti için Şırnak'a gideceğini söyleyen Abdurrahim Boynuz, “Aileyi önceden gönderdik şimdide biz gidiyoruz. Hem tatil hem de akraba ziyaretine gidiyoruz. Bileti zor bulduk. 10 günlük tatil yapacağız.” açıklamalarını kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal