Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri 2023: En güzel, anlamlı, duygusal, farklı, etkileyici bayram mesajı

Halk arasında Şeker Bayramı olarak da bilinen Ramazan Bayramı’nın heyecanı gün geçtikçe artıyor. Önümüzdeki Cuma günü başlayacak olan bayramın coşkusunu ve anlamını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler en güzel, anlamlı, duygusal, farklı, etkileyici bayram mesajı araştırmalarına devam ediyor. Bunun için sizler de haberimizde yer alan 2023 yılı Ramazan Bayramı mesajları ve sözlerine göz atabilirsiniz.

18.04.2023-18:05 - (Son Güncelleme: 18.04.2023-18:05) Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri 2023: En güzel, anlamlı, duygusal, farklı, etkileyici bayram mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan’ın sona ermesiyle beraber başlayacak olan Ramazan Bayramı heyecanı milyonlarca vatandaşı sarmış durumda. 3 gün boyunca sürecek olan bayramda 7’den 70’e herkes bayramını sevdikleriyle beraber geçirmenin mutluluğunu yaşamak istiyor. Çeşitli sebeplerden dolayı bayramda sevdiklerinden ayrı kalacak olanlar ise bayramın hüzünlü tarafını yaşayacak. Bayramın anlamını ve önemini sevdikleriyle paylaşmak isteyenler internet üzerinden en güzel, anlamlı, duygusal, farklı, etkileyici bayram mesajı araştırmalarına devam ediyor. 

Ramazan Bayramı mesajları ve sözleri 2023

Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar. Ramazan Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun 

Şu 3 şeyden uzak dur; Kul hakkı yemekten, sana ihyacı olana sırtını dönmekten ve birine kötülük etmekten… Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları affolsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun…"  

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun  

Ramazan Bayramı

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.  

Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…  

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…  

Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun. 

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoş geldi! Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar...  

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.  

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle. 

Dilinizden doğru, gönlünüzden merhamet, aklınızdan adalet eksik olmasın. İyi Bayramlar...  

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Yüce Yaratan Allah (c.c.), hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu Ramazan bayramında dualarımız Yüce Allah'a. Mübarek Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.  

Allah İbrahim (a.s.) gibi itaatkar, İsmail (a.s.) gibi teslimiyet gösterenlerden eylesin. Bayramınız mübarek olsun. 

Bu Bayram ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal