Ramazan bayram tatili kaç gün, tatil 9 gün olacak mı?

Ramazan ayının gelmesiyle,bayram tatili ne kadar olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı bile.Ramazan bayram tatili kaç gün olacak? Tatil 9 gün mü sürecek? işte herkesin merak ettiği soruların cevaplarını sizler için sayfamızda hazırlamış bulunmaktayız.

08.04.2022-15:41 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-15:41) Ramazan bayram tatili kaç gün, tatil 9 gün olacak mı?

Her yıl 11 Ayın Sultanının gelmesi ülkemiz tarafından sabırsızlıkla beklenmekte.Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ibadetlerimiz yapılmaya başlandı.Sayılı günlerin çabuk geçtiği bu ayda,Bayram tatilinin kaç gün olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Bayram kaç gün

Ramazan Bayramı kaç gün olacak ? Tatil 9 güne bağlanacak mı?


2 Nisan tarihinde Ramazan ayı başlamış bulunmakta.Ramazanın başlamasıyla'da vatandaşlarımız bayram ve tatilin kaç gün olacağını araştırır oldular.Mayıs ayının 2-3-4 tarihleri arasında olacak olan bayram 3 gün sürecek.1 Mayıs işçi bayramındaki tatilde birleştirilirse toplam 4 gün resmi tatil yapılmış olacak.

Bayramın 1.günü pazartesi gününe,2.günü salı gününe,3.günü işe çarşamba gününe denk gelmektedir.Herkesin merak ettiği bayram tatilinin 9 güne bağlanması için ,5 mayıs ve 6 mayıs tarihlerinin resmi gün sayılıp ,idari tatil edilmesi gerekmektedir.Henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmamıştır.Bayram tatilinin 9 güne bağlanma açıklaması gelirse'de,sadece bu tatilden memurlar yararlanmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal