Ramazan ayında gelen geçen 1000 TL’sini alacak! Yeni sosyal destek açıklandı

Ramazan ayı içerisinde belediyelerden peş peşe sosyal destek ödemeleri konusunda açıklamalar yapılıyor. Bu defa açıklamalara bir yenisi daha eklenerek, o belediyenin Belediye Başkanı müjdeyi verdi. Vatandaşlara Ramazan ayında 1.000 TL ek ödeme yapacağını açıkladı.

15.03.2024-10:43 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-10:43) Ramazan ayında gelen geçen 1000 TL’sini alacak! Yeni sosyal destek açıklandı

Ramazan ayında büyükşehir belediyelerinden ve ilçe belediyelerinden peş peşe sosyal yardım destek ödemeleri açıklanmaya devam ediliyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca birçok il ve ilçe belediyesi destek sağlamaya devam ediyor. Her gün bu desteklere bir yenisi eklenirken; bu defa yeni haber Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara 1.000 TL nakit ödeme yapacağını duyurdu. Geliri olmayan ve dar gelirli vatandaşlara sunulacak olan bu nakit ödeme, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da onaylandı. Dar gelirli vatandaşlar Ramazan ayı boyunca 1.000 TL değerindeki sosyal yardım ödemesinden faydalanabilecekler.

Ramazan'da Bin TL destek 

Halk kart olarak 1.000 TL yardım sunulacak

Ramazan ayı boyunca birçok belediyeden yardım destekleri sunulmaya devam ediliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yeni haberlerle bir destek ödemesi de Muğla’da yapılacak. Belediye Sosyal Medya üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte halk kart sahibi olan tüm vatandaşlara Ramazan ayı boyunca 1.000 TL destek ödemesi yapacağını paylaştı. Ramazan’a özel olarak yapılacak olan 1.000 TL tutarındaki ek destek ödemesi; dar gelirli vatandaşlara ve gelir sahibi olmayan vatandaşlara sunulacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı: “Ramazan ayı paylaşmanın ve yardımlaşmanın ayı. Bu velisiyle bizler de halk kart sahibi olan tüm vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca özel ek 1.000 TL destek ödemesi sunacağız. Bu sağlayacağımız destek ödemesi sadece halk kart sahiplerine özel olarak sunulacak.” sözlerini dile getirdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal