Radamel Falcao Taraftarlara Söz Verdi!

Radamel Falcao, sakatlığını atlatmasıyla birlikte Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında en önemli kozlarından biri haline geldi. Taraftarlara seslenen Falcao, taraftarlara söz verdi.

17.03.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-12:14) Radamel Falcao Taraftarlara Söz Verdi!

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, sakatlıkları nedeniyle formasından uzunca bir süre ayrı kalarak eleştiri oklarının hedefi halinde gelmişti. Son olarak geçirdiği sakatlık nedeniyle 52 gün formasından uzak kalan Radamel Falcao, sakatlığını atlatmasının ardından bomba gibi bir dönüş yaşadı. 

Sakatlığının ardından formasına kavuştuğu, Demir Grup Sivasspor ve Hes Kablo Kayserispor karşılaşmalarında 3 gol kaydederek takımına şampiyonluk yolunda büyük bir katkı sağlamıştı. 

Sarı kırmızılı formayla 39 karşılaşmada forma giyen Falcao, 19 gollük bir katkı sağladı.

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en büyük kozlarından biri haline gelen ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya başlayan Radamel Falcao, sarı-kırmızılı taraftarlara da söz verdi.

Radamel Falcao, yapmış olduğu açıklamalarda 

' Hem takım arkadaşlarım hem de hocamız Fatih Terim bana her zaman sahip çıktı, yanımda oldu, desteklerini hissettirdi. Talihsizlik sakatlıklar yaşadım ve bu süreç artık geride kaldı. Galatasaray'a ve büyük taraftarına bir borcum var, şimdi sıra bu borcu ödemeye geldi. ' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal