Quentin Tarantino'ya Göre 2010’lu Yılların En İyi Filmi

Bir Zamanlar Hollywood'da, Rezervuar Köpekleri, Ucuz Roman gibi önemli yapıtların yönetmeni Quentin Tarantino, 2010’lu yılların en iyi filmi olarak gördüğü yapımı açıkladı.

30.05.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-10:26) Quentin Tarantino'ya Göre 2010’lu Yılların En İyi Filmi
The Hateful Eight, Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds), Grindhouse gibi önemli filmlere imza atan Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino, 2010’lu yılların en iyi filmi olarak gördüğü yapımı açıkladı.

Tarantino, Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının öyküsünü konu alan üç Oscar'a sahip Sosyal Ağ’ın (The Social Network) "tartışmasız" en iyi film olduğunu söyledi.

Tarantino filmle ilgili "Bir numara. Çünkü en iyisi. Hepsi bu! Tüm rakiplerini eziyor" ifadesini kullanarak, filmin fazla bir açıklamaya ihtiyacı olmadığını belirtti.

Mark Zuckerberg’in Facebook’u kuruş sürecini ele alan ve toplam 8 dalda Oscar’a aday olan David Fincher imzalı Sosyal Ağ (The Social Network), En İyi Uyarlama Senaryo, En İyi Kurgu ve En İyi Orijinal Film Müziği dallarında ödüle layık görülmüştü.

Zuckerberg’i Jesse Eisenberg canlandırdığı filmde, 2003 yılında bir akşam, Harvard Üniversitesi öğrencisi ve bilgisayar programcısı Mark Zuckerberg, bilgisayarının başına oturur ve yeni bir fikir üzerinde çalışmaya başlar. Çılgın içerikli web günlüğü ve programlama sonucunda, kısa süre sonra global düzeyde bir sosyal ağ oluşturacak ve iletişimde devrim yaratacaktır. Ancak başarı bu genç girişimciyi kişisel ve yasal karmaşalara sürükler.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal