Quaresma: 'Mini Bir Spor Salonum Var'

Kasımpaşa'da top koşturan Ricardo Quaresma, ülkesinde bir televizyon kanalında açıklamalar yaptı ve coronavirüs dönemiyle alakalı konuşurken, dikkat çeken de ifadeler kullandı.

21.04.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-09:12) Quaresma: 'Mini Bir Spor Salonum Var'
Futbolu hasret kaldığını söyleyen Portekizli oyuncu, "Burada ailemle birlikte evimde, dış hayattan izole bir şekilde yaşıyorum. Futbol oynamayı çok özledim. Formumu korumaya çalışıyorum, evimde mini bir spor salonum var." ifadelerini kullandı.

"EVİMİZDE BANYO YOKTU"

Çocukken çok sık duşa giremediğini vurgulayan Quaresma, "Ben çocukken, sık sık duş alamazdım çünkü evimizde banyo yoktu. Bugün günde 4 ya da 5 kez yıkanıyorum. Artık su faturasını ödeyecek param var." dedi.

"ALDIĞIM İLK ŞEY SAATTİ"

Saatinin kendisi için büyük ciddiyet taşıdığını da söyleyen Portekizli futbolcu, "Sahip olduğum şeyleri göstermeyi pek sevmiyorum. Ancak saatimin benim için büyük bir önemi var. İlk sözleşmemi yapıp, iyi para kazanmaya başladığımda aldığım ilk şey saatimdi. Çünkü tüm futbolcuların kolunda büyük saatler olduğunu görmüştüm ve benim de bir gün böyle bir saatim olacağını düşünmüştüm." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal