Putin’e psikopat demesiyle tanınan Gretta Vedler cesedi bavula tıkılmış şekilde bulundu

Putin’e ‘psikopat’ demesiyle tanınan 23 yaşındaki ünlü model Gretta Vedler yaşamını yitirdi. Ölümünün Putin’e söylediği sözlerden kaynaklı olmadığı değerlendiriliyor.

15.03.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:36)

Rusya’nın Lipetsk şehrinde yaşayan ve geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Putin’e ‘psikopat’ demesiyle tanınan 23 yaşındaki Gretta Vedler’in cansız bedenine ulaşıldı. Bir yıldır kayıp olan ünlü model bavulun içine tıkılmış halde bulundu. Polis ekipleri, Vedler’in ölümünün Putin’e söylediği sözlerden kaynaklı olmadığını öne sürüyor. 

Rusya’nın Ukrayna saldırısı dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ukrayna’ya yönelik askeri harekat emri veren Putin’e dünya ülkeleri başta olmak üzere kendi halkından da eleştiri topluyor. 

Putin’e psikopat demiş 

Lipetsk şehrinde yaşayan ünlü model Gretta Vedler, yaklaşık bir sene önce sosyal medya hesabından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ‘O bir psikopat’ sözleriyle eleştirmişti. Ünlü model Vedler, bu sözleriyle çok konuşulmuştu. 

Gretta Vedler

1 yıldır kayıptı 

Geçtiğimiz yıl sır gibi bir an ortadan kaybolan ünlü model, uzunca aradan Genç model, Ocak 2021 yılında sır bir şekilde kaybolduktan sonra bir daha bulunamadı. Vedler hakkındaki üzücü haberi ise erkek arkadaşı Dmitry Korovin verdi. Korovin, genç kızın Lipetsk'in 482 kilometre uzağındaki bir ormanlık alanda ölü bulunduğunu söyledi. 

Ölümünün Putin ile ilgisi olmayabilir

Genç kızın, kim ve kimler tarafından öldürüldüğü merak ediliyor. Polis ekipleri tarafından konuya ilişkin yapılan ilk açıklamada geldi. Genç modeli öldürenlerin daha farklı bir amaç güttüğünü ve olayın Putin'le ilgili olma ihtimalinin gerçekçi görülmediği dile getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal