Putin komşu ülkelere seslendi: Durumu daha da kötüleştirmeyin

Rusya Devlet Başkanı Putin komşu ülkelerle ilişkilerini bozmak istemediklerini ve tüm zorluklara rağmen güçlenmeye devam edeceklerini ifade etti.

04.03.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-16:50) Putin komşu ülkelere seslendi: Durumu daha da kötüleştirmeyin

Hali hazırda uygulanan yaptırımlara ek bir yaptırım getirilmemesini istediklerini dile getiren Putin, "Komşularımıza karşı kötü bir niyetimiz yok. Durumu daha da kötüleştirmemelerini ve herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ederim." şeklinde konuştu. 

Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin, yaptıkları uygulamaların kendilerini korumak amacıyla yaptıklarının altını çizerek "Tüm eylemlerimiz yalnızca Rusya’ya karşı birtakım dostça olmayan adımlara yanıt olarak gerçekleştiriliyor." diye konuştu.

İşgalin dokuzuncu gününe girildi

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı işgalin 9. gününe girilirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni bir Rus gemisinin suya indirilmesiyle ilişkili toplantıya video konferans yöntemiyle katılarak gündemdeki yaptırımlara ve savaş ortamına dair açıklamalarda bulundu.

Rusya'nın, maruz bırakıldıkları tüm zorluklara rağmen gelişmeye devam edeceğini belirten Putin, "Ülke genelinde ulaştırma ve lojistik altyapısını güçlendireceğiz. Bunu Baltık Denizi'nde, Kuzey Kutbu'ndaki bölgelerimizde Uzak Doğu'da gerçekleştireceğiz." dedi.

"Durumu daha da kötüleştirmeyin'!"

Putin, komşu ülkelerle olan ilişkilerine bir zarar gelmesini istemediklerini aktararak, "Komşularımıza karşı kötü bir niyetimiz yok. Durumu daha da kötüleştirmemelerini ve herhangi bir kısıtlama getirmemelerini tavsiye ederim." diye konuştu.

Putin’in söz konusu konuşmada dile getirdiği ifadeler şöyle:

"Biz tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz ve öyle yapmaya devam edeceğiz. Durumu tırmandırmak veya ilişkilerimizi daha da kötüleştirmek için bir neden görmüyoruz. Tüm eylemlerimiz yalnızca Rusya’ya karşı birtakım dostça olmayan adımlara yanıt olarak gerçekleştiriliyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal