Putin açık açık tehdit ettti! “Onları vurabilecek silahlarımız var!”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık ulusa sesleniş konuşmasında Batı'ya açık bir tehdit savurarak, Batı'nın Rusya'yı yeni bir silahlanma yarışına sokma çabalarına karşı uyarılarda bulundu. Putin, Batı'nın Rusya'nın güvenliğini tehlikeye atmasına izin vermeyeceklerini belirterek, "Onların da, kendi topraklarındaki hedefleri vurabilecek silahlarımız olduğunu anlamaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

29.02.2024-17:44 - (Son Güncelleme: 29.02.2024-17:56) Putin açık açık tehdit ettti! “Onları vurabilecek silahlarımız var!”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık ulusa sesleniş konuşmasında ülkesinin "geleneksel değerlerin kalesi" olmaya devam edeceğini vurgulayarak, bu tercihin dünya genelindeki insanlar tarafından paylaşıldığını ifade etti. Putin, güçlü bir Rusya'nın olmazsa olmaz olduğunu belirterek, egemen, güçlü bir Rusya olmadan güçlü bir dünya düzeninin mümkün olamayacağını vurguladı. Rus lider, konuşmasında Batı'ya da sert mesajlar gönderdi. Putin, Batı'nın Rusya'yı yeni bir silahlanma yarışına sürüklemeye çalıştığını belirtirken, "Onların da, kendi topraklarındaki hedefleri vurabilecek silahlarımız olduğunu anlamaları gerekiyor" dedi.

Rusya’nın müzakereye zorlama girişimlerini reddetti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık ulusa sesleniş konuşmasında Batı'ya yönelik sert mesajlar verdi. Putin, Batı'nın Rusya'yı yeni bir silahlanma yarışına sürüklemeye çalıştığını belirterek, "Onların da, kendi topraklarındaki hedefleri vurabilecek silahlarımız olduğunu anlamaları gerekiyor" dedi. Ayrıca, Putin Batılı ülkelerin "nükleer silah kullanımıyla çatışma ve bunun sonucunda medeniyetin yok edilmesi" tehdidinde bulunduğunu ifade etti.

Stratejik istikrar konusunda ABD ile diyaloğa hazır olduklarını belirten Putin, ancak Rusya'nın müzakereye zorlama girişimlerini reddetti. Ulusal güvenlik sorunlarından bağımsız olarak ABD ile stratejik istikrar konusunda müzakere yapılması olasılığını da reddeden Putin, Rusya'nın bağımsız politikalarını vurgulamaya devam etti.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal