04.03.2022-11:21 (Son Güncelleme:04.03.2022-13:14)


1



2

Android cihazlarda Pubg Mobile hilesi nasıl yapılır?

Android cihazlarda Pubg Mobile hilesi nasıl yapılır?

Tablet bilgisayarlar, telefonlar ve benzerleri gibi Android mobil cihazlarda, PUBG Mobile oyununda avantaj elde etmenin yolu, önceliki olarak oyunun kendisine kodlanmış eğitmen seçenekleriyle birlikte gelen orijinal APK’nın değiştirilmiş sürümlerinde yer alan modlardan geçer.



3

Modifiye edilmiş APK’ları yüklemek bazen rootlu bir cihazı gerektirse de bu her zaman için geçerli değildir. Modlu OBB dosyalarını bir dosya gezgini kullanarak içe aktarmanız bunun için yeterli çözüm olabilir.



4



5

Iphone cihazlarda Pubg Mobile hilesi yapılabilir mi?

Iphone cihazlarda Pubg Mobile hilesi yapılabilir mi?

PUBG Mobile’ı oynayabileceğiniz tüm mobil platformlar arasında, kullanıcılar için hile yapmayı en zor hale getiren işletim sistemi iOS’tur. PUBG Mobile uygulamasının modifiye edilmiş bir sürümünü iOS’a yüklemek için değiştirilmiş bir uygulama mağazasıyla birlikte jailbreak’li bir iOS cihazı kullanmak gerekse de, iOS’ta çalışan dosyaları bulmak Android’de olduğundan biraz daha zordur.



6



7

PUBG Mobile’da yer alan bug ve açıklar

PUBG Mobile’da yer alan bug ve açıklar

Her oyunda olduğu gibi PUBG MOBİLE’da da keşfedilen bazı buglar vardır. Fakat bu buglar elbette bir süre sonra oyun yapımcıları tarafından anlaşılır ve bu nedenle, temel hatalar genellikle yalnızca sınırlı bir süre için oyunda olduğundan, açıklar son derece geçicidir.



8

Hatalı haritalar, size bir tanrı modu verebilir. Bununla beraber bozuk silahlar, sınırsız cephane, sınırsız BP ve UC, ve hatta bazı zamanlar çeşitli ödüller bile mümkün olabilir. Öğe çoğaltma ise, çoğu oyunda yaşam döngülerinin bir noktasında ortaya çıkan, yaygın olarak bulunan bir başka açıktır. Bununla birlikte, geliştiriciler kaçınılmaz olarak buldukları hata ve eksikleri en kısa zamanda düzelteceklerdir. Bu nedenle bu açıkları hemen fark edip kullanmak gerekir.



9

Tüm bunların yanında, eğer söz konusu oyunda ustalaşırsanız, hile teknikleri son derece tutarlıdır. Çünkü burada kullanılan yöntemler ve prosedürler genellikle hızlı bir şekilde eskimez. Yani her yeni güncelleme, düzeltme veya PUBG Mobile’ın yeni sürümü ile yazılımınızı veya işleminizi güncellemeniz gerekmez. serbest bırakılır. Ayrıca, bellek editörleri gibi oyun hackleme araçlarını, belirli koşullar altında ve eğer istekliyse kök ve jailbrake olmadan çalıştırmanın gerçek yolları vardır. Kullanılan en popüler araçlar sırasıyla Android için Game Guardian ve iOS için GameGem’dir. Temel bilgileri öğrenmek ve oyunları nasıl hackleyeceğinizi öğrenme yolculuğunuza başlamak istiyorsanız, bu eğiticiye göz atın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR