PUBG Mobile Premium Sandık geldi mi, ne zaman gelecek?

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG Mobile'de premium sandıklar kaldırıldı ve yerine Premium sandıklar geldi. Bu yüzden PUBG oyuncuları bu yeni sandıkları araştırmaya başladı. Peki PUBG Mobile Premium Sandık 2022 mayıs ayında ne zaman gelecek ? İşte detaylar...

04.05.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-09:34) PUBG Mobile Premium Sandık geldi mi, ne zaman gelecek?

PUPG Mobile oyununda yenilenen premium sandıklara ilişkin sorular araştırılıyor. Premium Sandık'ın ne zaman geleceğini merak eden oyuncular, oyun geliştiricilerinden resmi bir açıklama bekliyor.

Dünyaca ünlü PUBG Mobile geliştiricileri yeni düzenledikleri Premium Sandıklar ile alakalı kesin bilgiler vermedi. Çoğu oyuncu bu sandıkların herhangi bir işlevi olmadığı ve bu yüzden de oyundan çıkarıldığını düşünüyor.

PUBG Mobile sandık

PUBG Mobile Premium Sandık ne zaman gelecek?

PUBG Mobile oyununda her yeni etkinlik geldiğinde oyuncular bu etkinliklere daha çok ilgi göstersin ve yoğunlaşsın diye sandıklar bir süre devre dışı bırakılıyor. Ekibin bunu yapmasındaki sebep ise bahsettiğimiz gibi düzenlenen yeni etkinliklere katılımı artırmaktır. Etkinlikler bittikten sonra oyun geliştiricileri sandıkları tekrardan aktif hale getiriyorlar. Son yeniliklerden sonra sandıkların ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal