PUBG Mobile 2.0 güncellemesi ile gelen yenilikler

Son yıllarda oldukça sevilerek oynanan mobil oyun Pubg bünyesine yenilikler eklemeye devam ediyor. Peki Pubg Mobile yeni güncellemede neler olacak? Oyuna yeni eklenen özellikler neler? Tüm detaylar haberimizde.

16.05.2022-18:58 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-18:58) PUBG Mobile 2.0 güncellemesi ile gelen yenilikler

Günden güne popülerliği artan ve sürekli yenilikler getirilen oyunun yeni güncellemesi 2.0 kullanıcılara sunulmuş durumda. Peki Pubg Mobile 2.0 güncellemesiyle gelen yenilikler neler? 2.0 güncellemesiyle birlikte oyuna neler eklendi? Pubg Mobile güncellemesi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Pubg Mobile 2.0 güncellemesi

11 Mayıs tarihinde yeni güncelleme kullanıcılara sunuldu. Sevilerek kullanılan Livik haritasında bazı yenilikler göze çarptı. UTV Aracı, Aftermath ve Livik haritalarına eklenmiş oldu. Güncelleme de en çok yenilik Livik haritasında yapıldı. Livik haritasında arkadaşı ölen oyuncular, arkadaşlarını canlandırabilmek için bir Çağrı Kulesi yardımıyla bunu sağlayabiliyorlar. Livik haritasının altında da her an patlayabilecek durumda bir yanardağı yerleştirilmiş durumda. Bu patlamaya denk gelen oyuncular binalara sığınabiliyor. Bunun yanında mücadele başladığındaki bölge içerisinde altın rengi ile gösterilmiş bölgelerde malzeme alımı yapılabiliyor. Oyuncular maça başlamadan istedikleri kadar malzemeyi bu malzeme bölgesinden alabiliyorlar. 

Pubg Mobile Yeni Güncelleme

Bunların yanında oyunculara Blomster'ın oyun içi Futbol mücadelesi, Hava Hattı, Hazine Haritaları gibi birçok ögeler ve küçük oyunlar da sunuluyor. Tüm bunların yanında 19 Mayıs tarihinde oyuna yeni bir sezon gelecek. Adı Döngü 2 olan 6. sezona gözlükler, maskeler ve paraşütler gibi birçok efsane ödülü içeren ödüller eklenecek. Altın, Bronz ve Gümüş katmanları ise yeniden ayarlanmış oldu. Pubg Mobil yetkilileri yakın zamanda sevilerek takip edilen anime serilerden olan Evangelion animesine özel bir etkinlikle, meleklerin haritalara ekleneceğini de oyuncularına duyurdu. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal