PTT'de Silahlı Soygun Yapan Zanlılar Yakalandı

Bursa'da bir PTT şubesinden silahlı soygun yapan iki zanlı gözaltına alındı. Zanlıların soygun esnasında üzerlerindeki kıyafetleri ile ayakkabıları çaldıkları, ardından da boş bir arsada yaktıkları tespit edildi.

17.03.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-13:09) PTT'de Silahlı Soygun Yapan Zanlılar Yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Gasp Büro Amirliği görevlileri, Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan PTT şubesinde 4 Aralık 2020 tarihinde yapılan 10 bin 400 TL'lik soygunun akabinde etraftaki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yüzlerce saatlik kamera kayıtlarını kontrol eden ekipler, zanlıların olay ardından PTT etrafındaki bir akrabalarının evine gittiklerini, aynı gün otobüs ile İstanbul'a kaçtıklarını tespit etti.

ÖVÜNEREK ATNLATMIŞLAR

Sanıkların kimliklerini belirleyen görevliler, F.Y.'yi Bursa'da, B.K.'yı da İstanbul'da gözaltına aldı. Zanlıların soygun esnaında üzerlerinde olan kıyafetleri çaldıkları, ardından da boş bir arsada yaktıkları tespit edildi.

Sanıkların, olayın ardından medyaya yansıyan güvenlik kamerası kayıtlarını yakalanamadıkları için hiç utanmadan övünerek yakın arkadaşlarıyla paylaştıkları belirtildi.

Zanlılar, adliyeye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal