PTTBank'tan Emeklilere Müjde Veren Hamle!

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 60 aya kadar taksit alternatifleriyle bireysel kredi olanağı sağlayacak.

08.07.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-16:10) PTTBank'tan Emeklilere Müjde Veren Hamle!

PTT AŞ'nin açıklamasına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve firma arasındaki iş ortalıklığı çerçevesinde sosyal destek ödemeleri, posta dağıtıcıları, emniyet güçleri ile bekçilerle teslim edildi.

Coronavirüs pandemisinin Türkiye'de tespit edildiği mart ayından bu zamana kadar konutta 3,7 milyon ödeme yapıldı. Toplamda 10 milyonun üzerinde vatandaşa sosyal destek ödemesi yapıldı.

Vatandaşlar aynı zamanda neredeyse dört bin PTT ATM'siyle yaklaşık 19 bin 600 kamu ATM'sinden de ödemelerini kolay bir şekilde yapabildi.

EMEKLİYE ÖZEL FAİZ ORANLARI

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 TL ve 80 bin TL aralığında 60 aya kadar taksit alternatifleriyle ve uygun faiz miktarlarıyla bireysel kredi hizmeti de sağlayacak.

Emekli müşterilerinin PTT iş yerlerine kimlikleriyle müracaat ederek kredi başvuru formunu doldurarak başvurularını tamamlayabilecek.

Kredi müracaatına onay verilmesi halinde ödeme aynı gün içinde yapılacak.

PTT SMS KREDİ

Pandemi sürecinde başarılı faaliyetleriyle ülkeye hizmet sağlayan PTTBank, nakit paraya ihtiyacı olan emekli müşterilerin kredi isteklerini "PTT SMS Kredi" hizmeti vererek SMS yoluyla almaya başladı.

Nakit gereksinimi olan emekli müşterilerin PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarası bilgilerini yazarak 3050'ye mesaj göndermesi gerekiyor. Başvurunun onay aşamalarının sonlanmasının ardından kredi miktarları, şirketin  PTTBank hesaplarına yatırılarak kullanıma sunuluyor.

"PTT SMS Kredi" hizmeti çerçevesinde kredi müracaat istekleri yakın zaman içerisinde PTT ATM, PTT Mobil ile PTT İnternet Bankacılığı kanallarında da alınacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal