PTT Görevlileri ile Bekçi İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Adana'da bekçi ve PTT görevlileri coronavirüs salgını sebebiyle muhtaç ailelere bin liralık destek parasını kapılarına kadar götürüp teslim etti.

06.04.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-09:36) PTT Görevlileri ile Bekçi İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Adana'da bekçi ve PTT görevlileri coronavirüs salgını sebebiyle muhtaç ailelere bin liralık destek parasını kapılarına kadar götürüp teslim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın coronavirüs sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere bin lira yardım yapılması talimatıyla vatandaşlar ilk önce PTT şubeleri önüne giderek uzun kuyruklar oluşturdu. Fakat vatandaşların para almak için kuyrukta sosyal mesafeyi dikkate almamaları ve salgına yakalanma riskleri olduğu için desteğin PTT görevlilerinin bekçi eşliğinde vatandaşın evlerine götürülmesine karar alındı. Bu sabah da Adana'da pek çok PTT aracı korna çalarak vatandaşlara paralarını ulaştırmak için yola çıktı. Bir PTT memurunun da vatandaşlara seslenerek, "Siz evde kalın biz size geliyoruz" demesi dikkat çekti.

Bir PTT görevlisi ve bekçiden oluşan ekipler daha sonra biner lira koyarak hazırladıkları zarfları ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim etmek için yola çıktı. Kapı kapı gezen bekçi ve PTT görevlisi zilleri çalarak, ihtiyaç sahibi ailelere paralarını ulaştırdı. Yardımı alan vatandaşlar devletin bu desteğinden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, "Devlet bu kötü günde hem bizi yalnız bırakmadı hem de parayı evimize kadar getirdi. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin" ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal