17.09.2022-10:34 (Son Güncelleme:06.10.2023-15:06)


1

Annemle Kocam beraber

Annemle Kocam beraber

Instagram’dan yaptığı soru cevap etkinliği ile gündeme gelen Esra Ezmeci, son paylaşımı ile tepkilerin hedefi oldu. Kendisine gelen “Kocamla annem berabermiş. Affetmemi istiyor ne yapmalıyım?” sorusuna affetme yönünde olumlu cevap vermesi takipçilerini kızdırdı. Paylaşımın altına, “Siz kafayı mı yediniz”, “bu kadarını kimse kaldıramaz”, “Bu kadın ne yaptığını sanıyor”, “Cevaba bak kariyerini bitirdi” şeklinde yorumlar yapıldı.



2

Esra Ezmeci'den kızdıran yorum

Esra Ezmeci'den kızdıran yorum

Boşanmaya dair yargıtay kararlarını yorumlayan Esra Ezmeci, özellikle avukatların tepkisini çekti. Feyza Altun gibi isimler Esra Ezmeci'nin bu konuda yorumda bulunmasına tepki göstererek "Yargıtay kararı yorumlamak sana mı düştü?" tepkisinde bulundu.



3

Kocam gay

Kocam gay

Kocasının gay olduğundan şüphelenen kadın Esra Ezmeci'ye bu durumu sordu. Ezmeci bu soru karşısında şu cevabı verdi; "Siz cinsel yaşam dışında da eşinizle konuşun. Tüm gerçek durumları size anlatabileceğini, gerekirse birlikte çift terapisine gidebileceğinizi söyleyebilirsiniz. Direkt şüphelendiğiniz durumu söylediğiniz zaman inkar etmesi çok yüksek bir ihtimal. En doğrusu daha ılımlı yaklaşıyor olmaktır."



4

Son dönemlerde sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamaları ile sık sık gündem olan Psikolog Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Tartışma konusu olan Hürrem Sultan'ın lavanta yağı kullandığını ve kadınların cinsel hayatlarında kullanmabileceğini açıklamasını yeniden gündeme getiren Çağlayan, aldığı cevapla şaşkına döndü. Ezmeci, "Ben buna inaniyorum yağların gücüne eczacı kızıyım, bitkilerden ilaç yapmaya da inanıyorum. Enerjiye çok inanıyorum, psikologlukla bunu birleştiriyorum. Psikoloji bilimimin yanına bunları koyuyorum, kendim de kullanıyorum" dedi.



5

Kaynana sevgisi

Kaynana sevgisi

Kaynana sevgisi



6

Esra Ezmeci'den takipçilerini kızdıran paylaşım

Esra Ezmeci'den takipçilerini kızdıran paylaşım

Son dönemlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sınırları zorlayan psikolog Esra Ezmeci’nin, cinsel ilişki hakkında söyledikleri gündem oldu. Psikolog kimliği ile ön plana çıkan Esra Ezmeci, "Lavanta yağını tampona damlatıp cinsel organınıza koyduktan sonra ilişkiye girin. Hürrem Sultan da böyle yapmış" önerisi bazı kullanıcıları sinirlendirdi. Açıklamalarından sonra kendi yağlarını üreten Ezmeci’nin reklam yapması tepkilere neden oldu.



7

Ezmeci, son olarak dün akşam yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerini şaşkına çeviren bir itirafa yanıt verdi. "Beni kınamayın. Kocamı abisiyle aldatıyorum bir çocuğum var ondan. Ama karısından kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?" sorusunu sordu. Şaşkına çeviren soru karşısında Ezmeci, "Böyle bir ilişki dinamiğinin sonuçları çok travmatik olabilir. Lütfen bir şekilde bu durumu durdurun!" dedi.



8

Instagram hesabı üzerinden yaptığı soru cevap etkilnliğinde kendisine gelen soru karşısında şaşkınlık yaşayan Esra Ezmeci, takipcisine verdiği cevapla gündem oldu.



9

Kızlık zarımı diktirip diktirip benimle birlikte oluyor" diyen genç kız Esra Ezmeci'yi bile şoke etti.



10

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru pes dedirtti. "Aynı gün 3 kadınla birlikte oldum 2si hamile kalmış sizce napmalıyım" diyen kullanıcıya "Artık korunmadan kimseyle birlikte olmayın, tek eşliliğe yönelim, yaptığınız hataların sonuçlarına katlanın ve sorumluluk almanız gerekiyorsa alın." cevabı gündem oldu.



11

Psikolog Esra Ezmeci'ye bu kez herkesi şaşırtan bir soru geldi. "Kaynanam her gelişinde cinselliğimizi sorguluyor fantezi yapın diyor" itirafına Esra Ezmeci, "Bu konuları onunla konuşmaktan rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Bu konuda net olabilirsiniz." yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR