PSG'nin Yıldızı Sergio Ramos'un Transferiyle İlgili Menajerinden Açıklama Geldi!

Sergio Ramos'un kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Rene, Sergio Ramos'un transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

08.11.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-17:52) PSG'nin Yıldızı Sergio Ramos'un Transferiyle İlgili Menajerinden Açıklama Geldi!

İspanyol devi Real Madrid'in uzun yıllar kaptanlığını yapan ve İspanyol devinin uzun yıllar formasını terleten Sergio Ramos, yaz transfer döneminde Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yolunu tutmuştu. Sergio Ramos'un, Paris Saint Germain'e transferi çok konuşulmultu. Paris Saint Germain'e transferi büyük ses getiren futbolcu transfer olduğu takımda büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Sergio Ramos, sakatlıkları nedeniyle henüz Paris Saint Germain formasını terletemedi. Futbolcunun bu nedenle Paris Saint Germain'den ayrılması gündeme alındı. Konuyla ilgili futbolcunun kardeşi ve aynı zamanda menajeri Rene açıklamalarda bulundu.

RENE'DEN SERGİO RAMOS AÇIKLAMASI

El Mundo'ya açıklamalarda bulunan Sergio Ramos'un kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Rene, "Sergio Ramos emekli olmayı veya sözleşmesini feshetmeyi planlamıyor. Sergio hakkında hiçbir şüphe yok. Bu fiziksel bir problem, oynayabileceği zaman oynayacak." ifadelerine yer verdi. Futbolcunun kardeşi Rene'nin yaptığı bu açıklamalar gerek Fransa'da gerek dünya futbol basınında geniş yer buldu.

SERGİO RAMOS'UN TRANSFERİ HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

İspanyol yıldız uzun yıllar formasını terlettiği Real Madrid'de almadık kupa bırakmadı. Real Madrid'de sergilediği mükemmel performansın ardından futbolcu Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yolunu tuttu. Fakat büyük umutlarla transfer olduğu Fransız ekibi Paris Saint Germain'de sakatlıkları nedeniyle henüz forma giyemedi. Futbolcunun bu durumu yoğun eleştiriler almasına neden oldu. Futbolcunun Fransız ekibi Paris Saint Germain'deki durumu büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal