PSG Yeni Transferi Sergio Ramos'u Takımda İstemiyor!

PSG'nin yeni transferi Sergio Ramos, sakatlığı nedeniyle forma giyemediği takımda istenmeyen adam durumuna geldi.

01.11.2021-17:45 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-18:11)

Real Madrid efsanesi Sergio Ramos 16 yıllık Madrid macerasının ardından yaz transfer döneminde Paris Saint Germain'in yolunu tutmuştu. Yıldız futbolcu takımda henüz resmi bir karşılaşmada forma giyemedi. Futbolcunun sakatlığı nedeniyle PSG takımında forma terletememesi büyük sorun oldu. PSG sakatlığı beklenenden fazla süren Sergio Ramos'un 2 yıllık sözleşmesini fesh etmek istiyor. Ramos, 4 aydır düzenli bir şekilde antrenmanlara çıkamadı ve takımla da henüz resmi bir karşılaşmada forma giyemedi. 35 yaşındaki yıldız stoperin sakatlığının beklenenden daha kötü olduğu da aktarıldı. Ayrıca PSG yönetiminin Sergio Ramos transferini futbolcunun sağlık sorunları nedeniyle yanlış bulduğu ve futbolcunun anlaşmasının fesih için futbol idarecilerine baskı yaptığı öğrenildi.

PSG FUTBOL DİREKTÖRÜ LEONARDO KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

PSG Futbol Direktörü Leonardo, ''Sergio Ramos'un bir sorunu olduğunu biliyorduk. İspanyol basınının oyununu görüyoruz. Ramos ile ilgili her şeyi biliyorduk. Neler olduğunu da biliyoruz.'' şeklinde açıklamalar yaptı.

SERGİO RAMOS'UN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Kariyerinde Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonluğu, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 5 La Liga şampiyonluğu olan Sergio Ramos, halihazırda futbol dünyasının en efsane futbolcularından birisi olarak yer alıyor. İspanyol yıldız yaz transfer döneminde çok büyük umutlarla PSG'ye transfer olmuştu. Fakat yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle PSG'de form tutturamadı. Futbolcunun sakatlığı dolayısıyla çoğu karşılaşmada forma terletememesi gerek PSG takımında gerek PSG'li taraftarlar tarafından büyük tepki çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal