PSG, Bayern'den Rövanşı Aldı

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aşamasında iki dünya devi Bayern Münih ve PSG Almanya'da kozlarını paylaştı. Karşılaşmada gülen taraf Fransız ekibi oldu.

08.04.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-10:46) PSG, Bayern'den Rövanşı Aldı

PSG, geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettiği Bayern Münih'i deplasmanda 3-2 yendi ve yarı final yolunda büyük avantaj yakaladı. Bayern Münih'te takımın gol yükünü çeken Robert Lewandowski'nin yokluğu çok aranırken Mbappe attığı iki golle tıpkı Barcelona deplasmanı gibi avantajı getirdi. PSG kalecisi Navas ise maçın kahramanlarından biri oldu.

BAYERN EKSİK

Bayern Münih dün gece Gnabry ve Robert Lewandowski'yi çok aradı. Bayern kritik şampiyonlar ligi eşleşmesinde iki en iyi gol vuruşun sahip futbolcusundan mahrum kaldı. Maç içinde üstün oynayan Alman ekibi bu üstünlüğü en iyi golcüleri olmadığı için değerlendiremedi.

BARCELONA'YA 3 , BAYERN'E 2 

PSG'nin genç süper yıldızı Kylian Mbappe bu sene kritik deplasmanlarda attığı goller ile dikkat çekiyor. Mbappe, Barça deplasmanında 3 gol atıp takımına turu getiren en kilit isimdi. Genç yıldız bu kez Allianz Arena'da attığı iki gol ile takımına tur için avantaj sağladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal