Promosyon için kararsız kalanlara dev kampanya: Garanti kesenin ağzını sonuna kadar açtı

Hükümet tarafından maaşlara yapılan zamların ardından bankalarda promosyon ödemelerinde pozitif yönlü güncellemelere gitti. Son olarak Garanti BBVA, emeklilere özel hazırladığı yeni promosyon kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte 2023 Garanti promosyon ödemeleri...

12.05.2023-17:55 - (Son Güncelleme: 12.05.2023-17:55) Promosyon için kararsız kalanlara dev kampanya: Garanti kesenin ağzını sonuna kadar açtı

Maaşlarının yükselmesiyle yüzleri gülen emeklilere bir müjde de bankalardan geldi. Emekli ve memur maaşlarına yapılan zamların ardından promosyon kampanyalarını güncelleyen bankalar, emeklileri daha da sevindirecek rakamları açıkladı. Son olarak Garanti BBVA, müşterisi olan emekliler için 10 bin liraya varan promosyon ödemeleri yapacak. Bu gelişme üzerine vatandaşlar Garanti emekli promosyonu ne kadar? 2023 Garanti promosyon şartları neler? Gibi soruları internet üzerinden araştırıyor. 

Garanti promosyonlarını güncelledi

Garanti BBVA’dan yapılan açıklamaya göre, 3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlar için 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlar için ise 5.250 TL olarak belirlenmiş durumda. Öte yandan 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara verilecek olan promosyon tutarı 6.750 TL iken, 10.000 TL üzeri emekli maaşı alanlara 7.500 TL miktarında promosyon alabilecek. 

Garanti Promosyon 2023

Garanti promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Garanti BBVA’nın promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyenler, en yakın Garanti şubesine gidebilir veya bankanın mobil veya internet bankacılığı sistemleri üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

2023 Garanti promosyon şartları neler?

Garanti BBVA, promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyenlerin bazı şartları karşılaması gerektiğini duyurdu. Buna göre maaşlarını mevcut bankalarından Garanti BBVA’ya taşıyan ve 3 yıl boyunca Garanti’den maaş alacaklarının taahhüdünü veren emekliler, promosyon ödemelerini almaya hak kazanacak.

Garanti kredisinde avantajlı fırsatlar

Garanti BBVA, promosyon dışında kredi kartı başvurularında da müşterilerine avantajlı fırsatlar sunuyor. Garanti müşterisi olan kişilere sağlanan avantajlı paketlerin içerisinde evde sağlık hizmetleri, bakım hizmetleri ve acil sağlık hizmetleri gibi özel hizmetler de yer alıyor. Banka, emekli müşterilerine yönelik bu özel promosyonlar ile müşteri memnuniyetini arttırmayı ve emekli müşterilerinin banka hizmetlerinden daha fazla faydalanmasını hedefliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal