Prometheus filmi kaç yılı yapımı, türü ne? Prometheus filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam Prometheus filmi Star TV’de ekranların başına geliyor. Bilim kurgu türünde filmleri sevenler için oldukça iddialı bir tür. Uzay aracının dünyaya gelmesi ile insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içmesi sonucu parçalanmaya başlayıp suya karışır. Onun DNA’sı ile başka bir yaşam biçimi reaksiyon başlatır. İşte Prometheus filmi konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimler haberimizde.

26.04.2022-18:24 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-18:24) Prometheus filmi kaç yılı yapımı, türü ne? Prometheus filmi konusu ve oyuncuları

Film 2012 yapımıdır. Bilim kurgu türündeki bu film bu akşam Star TV ekranlarında yerini alacaktır. Filmin konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte film hakkında merak edilenler...

Prometheus filmi hakkında;

Yaradılış teorisine farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Prometheus” ile yeni bir mitoloji yaratan Scott, insan ırkının dünya üzerindeki köklerini araştıran bir ekibin hikayesine yer verilmiştir. Bu serüvende evrenin en karanlık köşelerine sürüklenen ekibin kökleri ararken buldukları, dünyanın sonunu getirecek bir şey gerçekleşiyor. Bu durumda artık bununla savaşıp, insanları bu bilinmeyen tehlikeden kurtarmaları gerekiyor.

 Aksiyon dolu bilim kurgu filmini izleyenlerinin yorumlarına baktığımızda oldukça beğenildiğini ve özellikle bilim kurgu sevenler için müthiş bir film olduğunu, finalinin ise olması gerektiği gibi bağlandığını vurgulamışlardır. 

Oyuncuları 

Baş rollerinde Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green gibi oyuncuların yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Ridley Scott yapıyor.

Prometheus 2012 yılı filmleri arasında yer almaktadır.

prometheus filmi konusu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal