Prens Selman'ın Newcastle United'ı, Mauro İcardi Transferinde Pürüzle Karşılaştı!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selaman'ın liderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fono'nun satın aldığı Newcastle United, ilk engeliyle hiç beklemediği yerde karşılaştı.

15.10.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-19:35) Prens Selman'ın Newcastle United'ı, Mauro İcardi Transferinde Pürüzle Karşılaştı!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın liderliğinde Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun satın aldığı oluşum, Newcastle United'ı satın alarak çok büyük ses getirmişti. Bu gelişme futbol dünyasında çok büyük yankı uyandırmıştı. Kulübün Prens Selman tarafından satın alınması, özellikle Newcastle United taraftarları tarafından çok büyük bir coşkuyla kutlanmıştı. Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun liderliğinde, Hindistanlı Reuben Ailesi ve İngiliz iş insanı Amanda Staveley'in katılımıyla oluşan konsorsiyum, kulübü 350 milyon Euro karşılığında satın almıştı. Bu gelişmeler çok büyük yankı uyandırmıştı. Fakat Newcastle United hiç beklemediği bir engelle karşılaştı.

NEWCASTLE UNİTED'A BEKLENMEDİK ENGEL

Newcastle United kulübünün yeni sahipleri Manchester City ve Paris Saint Germain ile rekabet edebilecekleri seviyede yeni bir takım kurmak istediklerini belirtmişti. Bu söylemlerin ardından gözler Newcastle United'ın transfer politikasına çevrilmişti. Fakat İngiliz ekibi beklemedikleri bir engelle karşılaştı.

Newcastle United'ın transferde ilk hedefi PSG takımında mutsuz olduğu belirtilen Mauro Icardi olduğu öğrenilmişti. Newcastle United'a transfer olması beklenen futbolcunun eşi ve menajeri Wanda Nara'nın pariste yaşamaya devam etmesinin istemesinden dolayı futbolcunun İngiltere'ye transferine onay vermediği aktarıldı. Mauro Icardi'nin bu anlamda New Castle United'a transferi zora girdi. Arjantinli yıldız Mauro İcardi'nin ekibinde yer alan Gabriele Giuffrida da bu durumu onayladı. Futbol adamı yaşanan durumları onayladı ve açıklamasında, ''Paris'ten ayrılmak isteyecekleri son şeylerden biri'' ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal