Prens Harry ve Meghan Markle Kraliyet'ten Çıkarılabilir!

Kaliforniya'da kendilerine yeni bir hayat kuran çiftin, Prens Philip'ten sonra hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşabileceği iddiası gündemi salladı.

26.04.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-17:55) Prens Harry ve Meghan Markle Kraliyet'ten Çıkarılabilir!

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip'in yaşamını yitirmesinin ardından Kraliyet ailesinin geleceğine ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Cambridge Dükü Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın milyoner dayısı Gary Goldsmith, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yeğenini bir sonraki Kraliçe olmaya layık gördüğünü belirtmişti.

KRALİYET'TEKİ GELECEKLERİ MERAK KONUSU

Son olarak Galler Prensi Charles'ın, Prens Philip'in ardından Kraliyet'i yeniden düzene koyacağı konuşuluyor.

Daily Mail'in haberine göre, ‘Prens Harry ve Meghan Markle, Prens Charles tarafından Kraliyet ailesinden 'mahrum bırakılma' ile karşı karşıya’ şeklinde bir açıklama yapıldı.

PRENS CHARLES, KRALİYET'TEN ÇIKARABİLİR

Kraliyet biyografi yazarı Angela Levin, Galler Prensi'nin harcamaları kısmak için 'monarşiyi sadeleştireceğini' söyledi.

Levin, ‘Sanırım bu, Harry ve Meghan Kraliyet ailesinin üyeleri olmaktan çıkarıldığında olabilir.’ dedi. 

Galler Prensi Charles, Cornwall Düşesi Camilla, Prens William, Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens George ve Louis ile Prenses Charlotte'un kıdemli Kraliyet ailesi olarak devam edebileceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal