Premier Lig Kulübünden Abdulkadir Parmak'a Servet

Trabzonspor'da başarılı performans gösteren Abdulkadir Parmak'a Premier Lig'in güçlü kulübü Leicester City'den 10 milyon euroluk teklif geldi.

18.07.2020-12:25 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-12:23) Premier Lig Kulübünden Abdulkadir Parmak'a Servet

Trabzonspor altyapısından yetişen Abdulkadir Parmak, iki sezondur bordo-mavili formanın hakkını veren yıldızların başında geliyor. Sergilediği performansla yavaş yavaş gözleri üzerine çeken Parmak, yalnızca Türkiye’de değil aynı zamanda Avrupa’dan da takip edilmeye başlandı.

Transfer sezonunda Karadeniz ekibinin 25 yaşındaki genç oyuncuya tekliflerin gelmesi düşünülürken; İngiltere’den gelen iddia herkesi şaşırttı.

İNGİLTERE’DEN PARMAK’A 10 MİLYON

Gelen iddialara göre Premier Lig’in güçlü kulüplerinden Leicester City; Abdulkadir Parmak’a resmen istedi. Leicester, genç orta saha için Trabzonspor’a 10 milyon euro teklif sunduğu ortaya çıktı. Bu teklife pozitif yaklaşan bordo-mavili yöneticiler; Abdulkadir Parmak’ı göndermeye hazırlanıyor.

BAŞARILI PERFORMANSI PREMİER LİG’DE DİKKAT ÇEKTİ

Bu sezon Trabzonspor forması ile 42 karşılaşmaya çıkan Parmak; 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Maçlarda varını yoğunu ortaya koyan genç orta saha, sergilediği üstün performansın ödülünü Leicester’a transfer olarak almaya çok yakın…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal