Pratik Ev Dekorasyonlarıyla Evinizi Baştan Dizayn Edin

Evde geçirdiğiniz bu günleri yaşam alanınızda birkaç değişiklik yaparak değerlendirmeye ne dersiniz? Sizin için hiçbir şekilde zorlanmayacağınız en pratik dekorasyon önerilerini bir araya getirdik… İşte evinizi şık gösteren pratik dekorasyon önerileri…

15.04.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-16:59) Pratik Ev Dekorasyonlarıyla Evinizi Baştan Dizayn Edin

Evinizin karmaşık gözükmesini engelleyecek ve sizi hiç yormayacak oldukça pratik dekorasyon önerilerini paylaşıyoruz, hazır mısınız? Yapacağınız ufak tefek değişimlerle evinizi ferah gösterirken fazla para harcamanıza da gerek kalmayacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

RENK KARMAŞASINA KAÇIN KURTULUN!

Evinizi sade ve şık göstermenin en kolay yöntemlerinden biri renkleri çok fazla birbirine karıştırmamaktır. Evinizde kullanacağınız eşyaların, aksesuarların ve mobilyaların çok fazla farklı renkte olmamasına dikkat edip düz renkleri tercih etmelisiniz. Bu sayede evinize bütünleyici bir ruh kazandırabilirsiniz.

İHTİYACINIZ OLAN EŞYALARI ALIN!

Evinizde ortalığı kalabalıklaştırmaktan başka hiçbir işe yaramayan eşyaları atın! Fazla aksesuar ya da eşyalar kurtulmanız evinizin asıl eksiklerini ortaya çıkaracaktır. Bunun yanı sıra ruhunuzdaki daraltıyı da kaldıracaktır, emin olun! Sade az eşyalar hem evi toplamada hem de temizlemede işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Bunun için evinize eşya alırken olabildiğince birinci dereceden ihtiyacınız olan eşyaları almaya özen gösterin ve ihtiyacınız olmayan eşyalardan bir an önce kurtulun.

‘ŞIK EŞİTTİR PAHALLI’ DÜŞÜNCESİNDEN KURTULUN

Evinizde yenilik yapmak için illaki yeni mobilyalar satın almanıza gerek yok! Var olan mobilyanızın rengini değiştirebilir ya da kendi mobilyalarınızı en uygun fiyatla yapabilirsiniz. Önemli olan eşyalarınızı değerlendirebiliyor olmanız! Tarzınıza uygun şekilde mobilyalarınıza ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Bu sayede size ait özgün mobilyalarınız olmuş olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal