Portekiz - Türkiye maçının spikeri Hünkar Mutlu kimdir?

Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın spikerinin kim olacağı merakla bekleniyordu. Spikerin kim olacağı merakla beklenirken uzun yıllardır TRT ekranlarından tanıdığımız Hünkar Mutlu'nun Portekiz-Türkiye maçını anlatmasına karar verilmişti. Peki, Hünkar Mutlu kimdir?

24.03.2022-22:59 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-22:59) Portekiz - Türkiye maçının spikeri Hünkar Mutlu kimdir?

2022 FIFA Dünya Kupası'nın Avrupa elemelerinde play-off yarı finali için Portekiz ile kozlarını paylaşacak olan Türkiye dünya Kupası bileti için bu akşam kıyasıya bir mücadele edecek. Portekiz’deki Dragao Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı kimin anlatacağı ise büyük merak konusu oldu.

Sporseverler tarafından merakla beklenen maçtan önce Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmayı TRT ekranlarının yakından tanıdığımız Hünkar Mutlu'nun anlatacağı öğrenildi.

Portekiz - Türkiye maçının spikeri Hünkar Mutlu kimdir?

Portekiz - Türkiye maçının spikeri Hünkar Mutlu kimdir?

Avrupa elemelerinde play-Off yarı finali için Portekiz ile karşı karşıya gelen Türkiye, yarı final bileti için bu akşam son kozlarını sahaya sürecek. Sporseverle maç sonucunu heyecanla beklerken karşılaşmanın canlı olarak anlatımında ise spiker koltuğunda Hünkar Mutlu yer alacak.

Hünkar Mutlu kimdir?

1982 doğumlu olan Hünkar Mutlu, eğitimini Denizli'de tamamlamıştır eğitimi sırasında ayrıca Denizli yerel kanallarından Deha Tv’de de çalışan Hünkar Mutlu, 2009 yılında girdiği KPSS sınavı sonrasında TRT'nin açtığı sınavları kazanmış ve Ankara Spor Dairesi bünyesine geçil yaparak göreve başlamıştır.

Bank Asya 1. Lig karşılaşmalarını anlatarak spikerliğe başlayan Hünkar Mutlu, ayrıca Almanya’dan da Futbol isimli bir programı sunmuştur. 2010 Dünya Kupası maçını anlattıktan sonra daha fazla tanınmaya başlanan Hünkar Mutlu, TRT'nin Spor kanalında ve radyolarda çok sayıda maçın anlatımını üstlenmiştir.

Şuan da TRT Spor ekranlarının sevilen spor programlarından biri olan 'Spor Hafta Sonu' programını Kaya Çilingiroğlu ve Alp Pehlivan ile birlikte sunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal