Portekiz - Türkiye maçı hangi gün, ne zaman, hangi kanalda? Portekiz - Türkiye maç saati ve kanalı

FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Portekiz'in konuğu olacak. Portekiz- Türkiye karşılaşmasını heyecanla bekleyen futboseverler ise bir yandan da maç tarihini merak ediyor. Peki, Portekiz-Türkiye maçı hangi gün, ne zaman? Portekiz-Türkiye maçının hangi kanalda yayınlanacağı da sorgulanıyor.

18.03.2022-20:55 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-20:56) Portekiz - Türkiye maçı hangi gün, ne zaman, hangi kanalda? Portekiz - Türkiye maç saati ve kanalı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Karşılaşma gününün yaklaşmasıyla heyecan artarken birçok futbolseverlede maçın hangi kanalda, tarihte ve ne zaman olduğunu merak ediyor.

Portekiz-Türkiye karşılaşması ne zaman?

FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçında Portekiz-Türkiye karşılaşması 24 Mart Perşembe günü Türkiye saatine göre 22.45'te başlayacak.

Portekiz-Türkiye karşılaşması hangi kanalda?

Türkiye saatine göre 22.45'te, 24 Mart Perşembe akşamı başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Portekiz-Türkiye

Karşılaşma sonrası puanlarla geri dönmek isteyen A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 21 puanla, grubu Hollanda'nın arkasından ikinci sırada tamamlamıştı. A Grubu'nda mücadele eden Portekiz ise 17 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

Eğer Milli Takım, elemelerde adını bir üst tura yazdırırsa 29 Mart Salı günü, İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal