Portekiz-Lüksemburg Maçı Ne Zaman?

Portekiz ile Lüksemburg 2022 Dünya Kupası Elemeri'nde karşılaşacaklar. Maçtan önce futbolseverler, ''Portekiz-Lüksemburg maçı saat kaçta, maç hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapmaya başladılar.

12.10.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-14:18) Portekiz-Lüksemburg Maçı Ne Zaman?

Dünya Kupası Elemeri'nde Portekiz ile Lüksemburg A Grubu'nda karşılaşacaklar. Kritik karşılaşmadan önce Portekiz 13 puanla lider Sırbistan'ın arkasında 2. sırada bulunuyor. Lüksemburg ise 6 puanla 3. sırada yer alıyor. Dünya yıldızlarına sahip Cristiano Ronaldo'lu Portekiz, rakibi Lüksemburg karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Öte yandan deplasman ekibi Lüksemburg ise son zamanlarda futbolda gelişme kaydeden ülkelerden birisi olarak göze çarpıyor. Deplasman ekibi Lüksemburg, Avrupa'nın en küçük ülkelerinden birisi olarak göze çarpıyor. Futbolun son zamanlarda ciddi gelişme olduğu ülkede yaşanan gelişme futbola da yansıdı. Lüksemburg İrlanda ve Azerbaycan gibi rakiplerini geride bırakarak A Grubu'nda 3. sırada yer alıyor. Lüksemburg'un A Grubu'ndaki durumu yoğun dikkat çekti. Kritik maç futbolseverlerin de ilgisini çekiyor. Bizler de sizler için kritik maçtan önce maç ile ilgili önemli bilgileri derledik.

PORTEKİZ-LÜKSEMBURG MAÇI NE ZAMAN?

Portekiz ile Lüksemburg 12 Ekim Salı günü yani bu akşam karşılaşacaklar.

PORTEKİZ-LÜKSEMBURG MAÇI SAAT KAÇTA?

Portekiz ile Lüksemburg arasındaki karşılaşma bu akşam saat 21.45'te oynanacak.

PORTEKİZ-LÜKSEMBURG MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Portekiz ile Lüksemburg arasındaki kritik mücadele UEFA TV'de canlı olarak yayınlanacak.

PORTEKİZ-LÜKSEMBURG MAÇININ HAKEMİ KİM?

Portekiz ile Lüksemburg arasındaki mücadeleyi Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

PORTEKİZ-LÜKSEMBURG MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Portekiz: R. Patricio, Pepe, R. Dias, J. Cancelo, R. Guerreiro, J. Palhinha, J. Moutinho, Bernardo Silva, B. Fernandes, D. Jota, A. Silva

Lüksemburg: A. Moris, M. Chanot, D. Carlson, L. Jans, Mica Pinto, O. Thill, M. Deville, L. Barreiro, S. Thill, Y. Borges Sanchez, D. Sinani

PORTEKİZ İLE LÜKSEMBURG ARASINDAKİ ÖNCEKİ MÜCADELE

Portekiz ile Lüksemburg arasında 2022 Dünya Kupası Elemeleri A Grubu'nda oynanan bir önceki mücadelede Lüksemburg'un ev sahipliğindeki karşılaşmada Portekiz, rakibini deplasmanda 3-1 yenmeyi başardı. Portekiz'in gollerini D. Jota, C. Ronaldo ve J. Palhinha kaydetti. Ev sahibinin golünü ise G. Rodrigues kaydetti. Kritik karşılaşmayı futbolseverler de heyecan ile beklemeye başladılar. Bizler de sizler için kritik karşılaşmadan önce önemli bilgileri paylaştık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal