09.08.2022-19:06 (Son Güncelleme:09.08.2022-19:06)


1

Darp edildi

Darp edildi

Eski Pop Star yarışmacısı Evren Mevlanaoğlu hayatının şokunu yaşadı. Başından geçen korkunç olayı anlattı.



2

O anları anlattı

O anları anlattı

Kendisini darp eden kişiyi tanımadığını belirten Evren Mevlanaoğlu "Sahne aldığım mekandan çıkarak eve doğru yürürken birinin motorla yanımdan geçtiğini fark ettim ancak önemsemedim.” dedi.



3

Adını öğrendi

Adını öğrendi

Sonradan adını öğrendiğini “Adını sonradan öğrendiğim U.U. isimli şahıs motoru ile dönüp evimin karşısındaki banka oturdu ve yüksek sesle müzik dinlemeye başladı.” sözleriyle anlattı.



4

Sebebi şaşırttı

Sebebi şaşırttı

Evren Mevlanaoğlu, “Kendisini kibar bir dille müziğin sesini kısması için uyardım. Ancak bana küfürler ile karşılık verdi.” dedi.



5

Yüzüne kafa attı

Yüzüne kafa attı

Kendisine kafa attığını “Daha sonra tehdit edip 'Bana müziğin sesini kapat diyemezsin' diyerek bana kafa attı.“ sözleriyle anlattı.



6

Polise anlattı

Polise anlattı

Polise durumu anlatan Mevlanaoğlu, “Önce sersemledim ne olduğunu anlayamadım. Hemen 112 acil yardım hattını arayarak polise durumu bildirdim.” dedi.



7

Şahsı elinden kaçırdı

Şahsı elinden kaçırdı

Şahsı elinden kaçırdığını “Polisin geleceğini anlayınca olay yerinden kaçtı. Gelen polisler beni hemen hastaneye götürdüler. Röntgen çekildi, darp raporu verildi" diyerek saldırgandan şikayetçi olduğunu söyledi.” sözleriyle anlattı.



8

Psikolojisi bozuldu

Psikolojisi bozuldu

Korkunç olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu belirten Evren Mevlanaoğlu, saldırganın bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istediğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr