POLNET Polis tayinleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? Polis şark tayin sonuçları öğrenme ekranı

Polis memurlarının yakından takip ettiği POLNET hakkındaki gelişmeler merakla takip ediliyor. Polis şark tayin sonuçları öğrenme ekranını bulmak isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki POLNET Polis tayinleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? Sorunun yanıtı haberimizde...

17.05.2022-17:09 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-17:09) POLNET Polis tayinleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu? Polis şark tayin sonuçları öğrenme ekranı

Polis memuru olarak görev alan binlerce kişi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan polis şark tayin sonuçlarını gündemlerinin en üst basamağına yerleştirmiş durumda. Her sene Mayıs ile Haziran ayları içerisinde gerçekleştirilen polis tayinleri 2021 yılında 2 Haziran 2021 tarihinde açıklanmış, 21 bin 526 polis memurunun görev yeri değişmişti. Konu hakkında araştırmalar yapan polis memurları ‘’POLNET Polis tayinleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu?’’ sorusunun yanıtını özellikle araştırıyor.

POLNET Polis tayinleri ne zaman açıklanacak, belli oldu mu?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilgili polis memurlarına SMS yoluyla iletilen polis tayin sonuçları aynı zamanda POLNET sistemi üzerinden de öğrenilebilecek. Ataması gerçekleştirilen personel, POLNET sistemine kullanıcı adı ve şifresiyle beraber giriş yaparak atama sonuçlarına ulaşabilecek. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbeleri bulunan personellerin atamaları ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısı sonrasında yapılacak.

Polis tayin sonuçları

Polis memuru atamaları mazeret atama ve zamandışı atama olmak üzere iki şekilde gerçekleşiyor. İşte o atama türlerinin detayları:

Mazeret atama dönemi

Genel atama döneminin dışında gerçekleşmektedir. Genellikle her yıl Şubat ve Eylül aylarında yapılır

Zamandışı atama

Genel atama ve mazeret atama dönemlerine bağlı olmadan yönetmeliklerle belirlenen ve yılın herhangi bir ayında yapılabilen atama dönemidir.

Polis tayin sonuçları açıklanır açıklanmaz detaylar haberimizde yer alacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal