10.06.2022-08:58 (Son Güncelleme:10.06.2022-09:46)


1

Olayla ilgili ifade veren Adem Kılıçcı kendisine atılan suçlamaları kabul etmedi, "Şikayetçi Murad C.yi tanımıyorum. Biz sanıklardan Fikri Saral'la tanışıyoruz, kendisinin kuzenine boks eğitimi veriyorum. Sporcuyum. İddianameyi görünce şaşırdım. Olay gecesi kavganın olduğu yerde tesadüfen bulunuyordum.



2

Kavga anında orada olmadığını olayın nasıl ve neden başladığını bilmediğini belirten Adem şunları dedi; Bir kavga olduğunu gördüm ama kimseye kesinlikle vurmadım. Ben ortamı sakinleştirmeye çalıştım. 20 yıl spor yaptım. Olimpiyat ve dünya şampiyonalarında ödül almış birisiyim. Birisine vuracak olsam elime şişe alıp vurmam. Aynı zamanda 2017 yılında öğretmenlik yaptım.



3

Hakkında yalan haberler yapıldığı için üzgün olduğunu söyleyen Adem kesinlikle atılı suçları kabul etmemiş ve ifadesine şöyle devam etmişti; "Bu haberlerin ardından hem ben hem de ailem çok üzüldü. Devletimin polisine, memuruna kesinlikle vurmam. Ülkeme faydalı bir insan olduğumu düşünüyorum. Sırf tanınan bir insan olduğumdan dolayı beni suçladılar. Sadece olay yerinde olduğum için sanık durumuna düştüm"



4

Mahkeme olayla ilgili kararı verdi. Şu an Dominik'te olan Adem'in henüz çıkan karardan haberi var mı yok mu bilinmiyor.



5

Mahkeme Adem Kılıçcı'nın beraat etmesine, diğer üç sanık hakkındaki davanın düşürülmesine karar verdi.



6

Bir diğer sanık ise suçlu bulundu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr