Polis Üniformalı Kuyumcu Soygunu: 1 Kilo Altın Çaldı

Antalya'da sabah saatlerinde polis üniformasıyla bir kuyumcuya gelen soyguncu, kuyumcuları etkisiz hale getirdikten sonra 1 kilo altını alarak kaçtı.

17.10.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-11:43) Polis Üniformalı Kuyumcu Soygunu: 1 Kilo Altın Çaldı

Antalya'da sabah saatlerinde motosikletli yunus timlerinin giydiği üniformayı giyen kişi, elinde tabancayla bir kuyumcu dükkanına girdi. İş yeri sahibi ve ortağını yere yatırarak plastik kelepçeyle ellerini ve ayaklarını bağlayan soyguncu, 1 kilo altını alarak kaçtı.

Saat 09.30 sıralarında Güneş Mahallesi Hastanesi Caddesi'ndeki bir kuyumcuda meydana gelen soygunda, Motosikletli Yunus timlerinin giydiği üniformadan giyen şahıs, elindeki tabanca ile kuyumcu dükkanına girdi. Soyguncu, iş yeri sahibi Feyzi Bulce ve ortağı Şükrü Gülşen'i yere yatırarak plastik kelepçe ile ellerini ve ayaklarını bağladı. 1 kilo altını alan soyguncu, kapıda kendisini bekleyen araca binerek uzaklaştı.

OLAYIN ŞOKUNU ATLATAMADILAR

Vatandaşlar, soyguna uğrayan kuyumcu dükkanının sahipleri Şükrü Gülşen ve Feyzi Bulce'nin yardımına koştu. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın şokunu atlatamayan kuyumcu dükkanı sahibi Şükrü Gülşen, "Yunus polisi kıyafetleri vardı. Kafasında kaskı ve silahı vardı. Bizi iş yerinin arkasına götürüp ellerimizi ve ayaklarımızı kelepçe ile bağlayıp yere yatırdı. Kafamıza silah doğrulttuktan sonra yaklaşık 1 kilo altını alıp kaçtı." dedi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal