Polis promosyonlarına zam yapıldı mı? EGM polis promosyonları ne zaman verilecek? 2022 polis promosyon ödeme miktarı

Binlerce polis memur, polis promosyon ödemeleri hakkındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün konu hakkındaki görüşmeleri sürerken vatandaşlar ‘’Polis promosyonlarına zam yapıldı mı? EGM polis promosyonları ne zaman verilecek?’’ gibi soruları araştırıyor. İşte 2022 polis promosyon ödeme miktarı...

01.09.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 01.09.2022-11:32) Polis promosyonlarına zam yapıldı mı? EGM polis promosyonları ne zaman verilecek? 2022 polis promosyon ödeme miktarı

Maaşlarına ek olarak ödeme almak isteyen binlerce polis memuru, polis promosyonları hakkındaki son gelişmeler için gözlerini Emniyet Genel Müdürlüğü’nün (EGM) yapacağı son dakika açıklamalarına çevirdi. Vakıfbank ile konu hakkında görüşmelerine devam eden EGM’nin konuyu yakın gelecekte olumlu olarak sonlandırması bekleniyor. Peki Polis promosyonlarına zam yapıldı mı? EGM polis promosyonları ne zaman verilecek?

EGM polis promosyonları ne zaman verilecek?

Polislere verilmesi planlanan polis promosyonlarının ödeme tarihleri henüz netlik kazanmadı. Ödemelerin Emniyet Genel Müdürlüğü ile ödemeyi yapacak banka olan Vakıfbank arasındaki görüşmelerin sonrasında netlik kazanması bekleniyor.

EGM polis promosyon

Vakıfbank, polis promosyonları için EGM’ye 18 bin TL önerirken, EGM bu teklifi kabul etmedi. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal