PlayStation 5 İçin Çıkacak ilk oyun Godfall Oldu

Bu yıl bitmeden çıkması gündemde olan Sony’nin popüler oyun konsolu PlayStation 5 için ilk oyun belli oldu. Counterplay Games tarafından geliştirilen Godfall video oyunu hem tek hem de çok oyunculu seçenekleri ve farklı tarzda savaş mekanikleriyle oyun severlerin karşısına çıkacak.

04.05.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-13:51)

Godfall, 2020’nin sonlarında PlayStation 5 için onaylanan ilk oyun oldu. Oyunun Windows PC sürümleri için de çıkması planlanıyor.

Godfall’dan bahsetmek gerekirse, oyun Counterplay Games tarafından geliştirilip Gearbox Publishing tarafından yayınlanan yeni bir tür ARPG oyundur. Oyunun çıkış tarihi netlik kazanmasa da bu yılın Kasım-Aralık aylarında piyasaya çıkması bekleniyor.

Godfall, kahraman şövalyeler ve mistik büyüyle dolu parlak bir fantastik evrende geçiyor. Oyun birçok yönüyle, yeni nesil bir yağmacı dövüş oyunu olma özelliği taşıyor.

Oyuncuların ganimet avlar, efsanevi zırhlar kuşanır ve acımasız düşmanları alt ederken bir yandan da yüksek etkili üçüncü şahıs yakın dövüşlere katıldığı fantastik aksiyon RPG oyununda pek çok zorlu görevler yaparak ganimetler kazandığınız macera dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal