PKK'lılar Tarafından Çalınan Lüks Araç, Toprağa Gömülü Halde Bulundu

Diyarbakır'da PKK'lı teröristler tarafından çalınan lüks araç, toprağa gömülü halde bulundu.

07.02.2019-11:50 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-11:40) PKK'lılar Tarafından Çalınan Lüks Araç, Toprağa Gömülü Halde Bulundu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere dönük yapılan operasyonda, toprağa gömülü lüks araç bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Lice ve Hani ilçelerinin dağlık ve kırsal bölgede, jandarma özel harekat, jandarma komando ve polis özel harekat birimleri ile güvenlik korucularının katılımıyla 'Bayrak-113 Şehit Jandarma Uzman Çavuş. Engin Şahin-02' ismi verilen müşterek operasyon yapıldı. Operasyonda PKK'lı teröristler tarafından kış üslenmesi için kullandıkları 2 sığınak tespit edildi. Sığınaklarda gerçekleştirilen aramada, jelikan bidon içinde 5 askeri sırt çantası, soğuk iklim parkası, soğuk iklim pantolonu, 4 gaz maskesi, 5 gaz maskesi filtresi, balistik yelek, 3 büyük tüp ve çok sayıda yaşam ve örgütsel doküman yakalandı. Sığınaklar, kullanılmaz duruma geldi.

ÇALINTI OTOMOBİL, TOPRAĞA GÖMÜLÜ BULUNDU

Lice ilçesine bağlı Şenlik köyü ile Kurtşeyh köyü arasında yol kenarına yaklaşık 40 metre uzaklıkta, içerisinde su birikintisi olan  çukurda da iş makinesiyle arama gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kazıda, toprak altında lüks araç bulundu. Aracın 2012 senesinde İstanbul Silivri'de PKK'lı teröristler tarafından çalındığı bildirildi. Gerçekleştirilen incelemenin sonrasında araç yediemin otoparkına götürüldü.

Güvenlik ekipleri, operasyon bölgesinde 15 konutta da arama gerçekleştirdi. Aramalarda, 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan aranan Suriye uyruklu O.C. gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal