PKK'lı Teröristler Bombaları Bebek Bezlerine Saklamışlar

Mardin İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, mülteci aileler arasına girerek yasal olmayan yolarla Türkiye'ye giren Suriye uyruklu PKK'lı üç teröristi yakaladı.

18.11.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 18.11.2020-08:31) PKK'lı Teröristler Bombaları Bebek Bezlerine Saklamışlar

Teröristlerin yanlarında olan özel düzenekli çantaya yapılan arama sonucunda, bebek bezleri arasında boru çeşidi bombalar bulundu.

Alçak terör örgütü PKK'nın büyük şehirlerde yapmayı hedefledikleri bombalı eylem için Suriye'den illegal yollarla ülkemize giren hain teröristlere, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü nefes aldırmıyor. Dün kolundaki alçının arasına ve özel düzenekle hazırlanmış çantada kamufle ettiği bombalarla ele geçirilen terörist tutuklanarak hapishaneye gönderilmişti.

1970 gram patlayıcı madde ile bulunan PKK'lı terörist, verdiği ifadede, "Yakalanmasaydım bombaları İstanbul'a götürecektim" diye konuşmuştu.

Koluna sarılı olan alçı içerisinde patlayıcı maddeyle İstanbul'da eylem yapmayı planlayan PKK terör örgütü bombacısı terörist Suriyeli uyruklu bir şahsın tutuklanmasının akabinden Mardin emniyeti bu defa da Suriyeli üç teröristi yakaladı.

 

BEBEK BEZLERİ ARASINA GİZLEMİŞLER

Teröristlerin yanlarındaki özel düzenekli çantaya arama yapan Mardin emniyeti, teröristlerin eylem için getirdikleri boru çeşidi bombaları bebek bezlerinin arasına gizlediklerini ortaya çıkardı.

SIĞINMACI AİLELERİN ARASINA KARIŞIYORLARDI

Gözaltına alınan Suriyeli teröristlerin Türkiye'ye, göçmen ailelerin arasına karışarak, yasal olmayan yolla girdikleri öğrenildi.

Büyük kentlerde eylem yapmayı tasarladığı öğrenilen Suriyeli üç terörist, sorgularının akabinden gönderildikleri adliyede, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklu yargılanarak, hapishaneye gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal