Pitbull'la şaka yapayım derken çocuklara dehşet dolu anlar yaşattı!

İstanbul Ümraniye'de basketbol sahasında oyun oynayan çocukların yanına pitbull cinsi köpeği ile oynadıkları sahaya giren bir kişi, çocuklara şaka yapmak isterken olanlar oldu.

17.04.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-17:16) Pitbull'la şaka yapayım derken çocuklara dehşet dolu anlar yaşattı!

Ümraniye'de çocukların basketbol sahasında oynadığı esnada elinde pitbull cinsi köpeğiyle çocuklara şaka yapmak isterken çocuklara tehlikeli ve korku dolu anlar yaşattı. Elinde pitbull köpeği olan kişinin köpeğinin tasmasının kopmasıyla aniden harekete geçen pitbull'dan kaçmaya çalışan çocuklar, sahanın tellerine ve sahada bulunan potaya can havliyle tırmandı. Çocuklar neye uğradığını şaşırdı. Köpeğin son anda yakalanması olabilecek herhangi bir facianın önüne geçerken, o dehşet dolu anlar bir vatandaşın cep telefonuna kaydetmesiyle belgelendi. Olay geçen hafta Ümraniye'de bir basketbol sahasında gerçekleşti. İddiaya göre, çocuklar oyun oynadığı esnada adının Şahin olduğu öğrenilen kişi, elinde bulunan pitbull cinsi köpeğiyle basketbol sahasına doğru girdi. Pitbull'u gören çocuklar korku dolu bir şekilde sahada kaçışmaya başladı. Hayrete düşüren anların yaşandığı olayda çocuklardan bazıları tellere, bazıları ise potaya tırmanmaya çalıştı. Olay anında çocukların ağzından, ''Şahin abi ne olur getirme'' sözleri çıktığı görüldü. 

Bir anda tasması koptu ortalık karıştı

Çocukların tellere tırmanmaya çalıştığı esnada sahibinin elinde tuttuğu pitbull'un tasması koptu. Serbest kalan köpek ise çocuklara doğru hızla koşmaya başladı. Çocuklar üzerlerine gelen pitbull yüzünden ortalıkta kaçışmaya başladı. Sahibi ise köpeğinin peşinden koşup onu yakaladıktan sonra çocuklardan köpeğini uzaklaştırdı. Köpek geldiği sırada sahada bulunduğunu anlatan Efe Adıgüzel, ''Çok korktuk, hepimiz etrafa kaçmaya başladık. Kalabalıktı, futbol oynuyorduk. Ben kaçmadım. Ama arkadaşlar tele tırmandı. Herhangi bir ısırma söz konusu olmadı'' diye söyledi. İsmini paylaşmak istemeyen bir genç,'' Tasma bir anda köpeğin sahibinin elinden koptu. Kimi tellere, kimisi de potaya tırmanmaya çalıştı'' diye yaşadığı olayı anlattı. 


Korku dolu anlar kameraya çekildi

Çocukların oyun oynadığı alana giren pitbull cinsi köpeğinin çocukları, korkudan tellere ve potaya tırmanmasına sebep oldu. Yaşanan anlar bir vatandaşın cep telefonu ile an be an görüntülendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal